Alle Schouten & Nelissen websites
Diensten

Arbeidsovereenkomst opstellen

Als werkgever ben je er niet met één keer een arbeidsovereenkomst maken, om deze vervolgens te hergebruiken. Het is belangrijk dat de overeenkomst up-to-date is én blijft.

  • Kloppen jouw arbeidsovereenkomsten juridisch?
  • Voldoen ze aan de laatste wetgeving?
Arbeidscontract laten opstellen of checken?
Wij helpen je!
Wij helpen je!

Arbeidscontract laten opstellen of checken?

Bij een contractverlenging of een nieuwe medewerker die in dienst treedt, is een arbeidscontract van belang. Maar wist je dat een arbeidscontract opstellen nog niet zo eenvoudig is? Het arbeidsrecht is namelijk continu aan veranderingen onderhevig. Een goede arbeidsovereenkomst is de basis voor het hele dienstverband. Een onvolledige of verkeerd opgestelde arbeidsovereenkomst kan jou als werkgever dus veel geld kosten. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Wil je een arbeidsovereenkomst laten opstellen of bestaande overeenkomsten laten checken? Wij helpen je.

Neem contact op

Wij zijn ervaren in het opstellen van een arbeidsovereenkomst

Voldoen aan de laatste wet- en regelgeving

Bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst moet je ervoor zorgen dat deze juridisch kloppend is. Wij van Someone zorgen dat deze overeenkomst altijd voldoet aan de laatste wet- en regelgeving van jouw bedrijfstak.

Altijd up-to-date

Je kunt niet één keer een arbeidscontract maken om deze vervolgens te blijven hergebruiken. Het is belangrijk dat een arbeidscontract altijd up-to-date is. Wij weten als geen ander hoe we een arbeidscontract moeten opstellen.

Pas de juiste CAO toe

Pas bij het opstellen van een arbeidscontract de juiste CAO toe. Check de CAO altijd, want in een CAO kunnen al veel afspraken staan, die je niet meer in het arbeidscontract hoeft op te nemen. Ook kunnen hierin afwijkende afspraken zijn opgenomen.

Referenties

Wat anderen zeggen

Coen Verberk – Directeur
Coen Verberk – Directeur More Optimal

Sinds kort werkt More Optimal tot volle tevredenheid samen met Someone. Ze geven HR advies en denken mee met de ondernemer vanuit een visie die bij de organisatie past. Ze zijn in staat om daarbij de essentie van zaken goed naar boven te halen en uiteindelijk ook praktisch uit te voeren. Wij zijn enorm blij met de ondersteuning die wij vanuit Someone krijgen.

Joep Eijkens – CEO
Joep Eijkens – CEO BCS HR Software

De afgelopen jaren waren er verschillende organisatorische veranderingen binnen BCS. Er ontstond hierdoor behoefte om de HR-afdeling verder op te zetten en om HR-projecten op de rails te krijgen en te houden. Aangezien we hier op dat moment zelf geen menskracht voor hadden, hebben we Someone gevraagd om ons hierbij te helpen. Someone heeft HR-adviseur Mariëtte Schram bij BCS HR Software ingezet en dit beviel heel goed. Alle HR-gerelateerde zaken kwamen op haar bordje te liggen en zij nam de juiste expertise en skills mee om ons hierbij te ondersteunen.

Ik kan Someone zeker aanbevelen. Als extern HR-partner begrepen zij goed waar wij naar op zoek waren en konden zij ons snel voorzien van de juiste HR-adviseur.

Pieter van der Wal
Pieter van der Wal Van der Wal Makelaars o.g. Zaltbommel

Ook als kleinere organisatie hebben wij behoefte aan een sparringpartner op HR-vlak en hierin hebben wij Someone gevonden. Ze geven ons, al meer dan 50 jaar bestaande, makelaarskantoor praktisch, actueel en helder HR advies. Someone ontzorgt ons hier volledig in zodat wij ons helemaal op ons eigen vak kunnen storten!

Passend bij de werknemer en bij jouw bedrijf

Een arbeidsovereenkomst is een wederzijdse overeenkomst die jou als werkgever met de werknemer verbindt. Het is dus belangrijk dat deze overeenkomst bij zowel de werknemer als bij jou als werkgever past en de gewenste cultuur uitstraalt. Wij gaan graag voor jou of samen met jou aan de slag om het perfecte arbeidscontract te maken.

Meer informatie over het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Hulp nodig bij het arbeidsvoorwaardenbeleid? Of interesse in een HR-scan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Passend bij de werknemer en bij jouw bedrijf
Nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

20 april 2023
Hoe ga je in deze huidige arbeidsmarkt om met arbeidsvoorwaarden en beloning?

Hoe ga je in deze huidige arbeidsmarkt om met arbeidsvoorwaarden en beloning?

De afgelopen tijd is er het één en ander veranderd op de huidige arbeidsmarkt. Zo...

20 april 2023
Hoe ga je in deze huidige arbeidsmarkt om met arbeidsvoorwaarden en beloning?

Hoe ga je in deze huidige arbeidsmarkt om met arbeidsvoorwaarden en beloning?

De afgelopen tijd is er het één en ander veranderd op de huidige arbeidsmarkt. Zo...