Alle Schouten & Nelissen websites
Diensten

HR-advies en ondersteuning

Advies nodig over HR-vraagstukken waar jij tegenaan loopt? Someone is hét HR-adviesbureau dat helpt, ondersteunt en adviseert waar nodig. Van beleid tot ondersteuning.

  • Afgestemd op jouw budget en jouw planning
  • Passend bij de cultuur van je organisatie
HR-advies: van beleid tot ondersteuning
Wij helpen je!
Wij helpen je!

HR-advies: van beleid tot ondersteuning

Wil je minder zorgen over je HR? Wil je kansen benutten? De quick wins van je HR-scan verzilveren? Een specifiek onderdeel van je HR-beleid verbeteren? Heb je juridisch advies nodig, loop je tegen lastige vraagstukken aan of zoek je een paar extra handen? Someone helpt, ondersteunt en adviseert waar nodig. Van beleid tot uitvoering staan wij als HR-adviesbureau voor je klaar.

Wij helpen je op het gebied van HR-advies op projectbasis. Van het opstellen van de arbeidsvoorwaarden tot verzuimbegeleiding: alles wat wij als HR-adviesbureau voor je doen, wordt afgestemd op jouw budget en jouw planning. Wij kunnen ook als HR adviseur ingezet worden voor je organisatie (inhuur).

Neem contact op

HR-advies op strategisch en tactisch niveau

Het is belangrijk dat je HR-beleid onderdeel uitmaakt van je bedrijfsstrategie en gewenste cultuur. Wij helpen je onder andere door de juiste HR-doelstellingen te belichten, maar ook op het gebied van talentmanagement en ontwikkeling van je medewerkers.

Daarnaast is data goud waard en tech is de toekomst. Wil jij je HR-analytics in kaart brengen? Inzicht krijgen in rapportages en data omzetten naar informatie waar je echt iets mee kunt? Of wil jij advies over HR-tech, zodat jij je HR-systemen op orde krijgt en processen kunt digitaliseren? Dan zijn wij het HR-adviesbureau dat je zoekt. Een nieuwe strategie, snelle groei of juist een onverwachte krimp zijn allemaal redenen om je personeelsbestand kritisch te bekijken.

Samen met jou komen we tot een plan van aanpak om de inzetbaarheid van je medewerkers te vergroten of juist te reorganiseren. En je wilt goede medewerkers natuurlijk graag houden. Wij geven HR-advies over de juiste verhoudingen tussen waardering, balans werk en privé en doorgroeimogelijkheden.

Maar ook wanneer jouw team niet optimaal functioneert, bieden wij HR-coaching. Een team met enthousiaste medewerkers die elkaar vertrouwen, goed met elkaar communiceren en een gemeenschappelijk doel hebben, bereikt namelijk meer dan elk individu afzonderlijk. Daarnaast schromen wij niet om HR-advies te geven over het reorganiseren van je organisatie en ook de uitvoering hiervan nemen we voor onze rekening.

Referenties

Wat anderen zeggen

Coen Verberk – Directeur
Coen Verberk – Directeur More Optimal

Sinds kort werkt More Optimal tot volle tevredenheid samen met Someone. Ze geven HR advies en denken mee met de ondernemer vanuit een visie die bij de organisatie past. Ze zijn in staat om daarbij de essentie van zaken goed naar boven te halen en uiteindelijk ook praktisch uit te voeren. Wij zijn enorm blij met de ondersteuning die wij vanuit Someone krijgen.

Joep Eijkens – CEO
Joep Eijkens – CEO BCS HR Software

De afgelopen jaren waren er verschillende organisatorische veranderingen binnen BCS. Er ontstond hierdoor behoefte om de HR-afdeling verder op te zetten en om HR-projecten op de rails te krijgen en te houden. Aangezien we hier op dat moment zelf geen menskracht voor hadden, hebben we Someone gevraagd om ons hierbij te helpen. Someone heeft HR-adviseur Mariëtte Schram bij BCS HR Software ingezet en dit beviel heel goed. Alle HR-gerelateerde zaken kwamen op haar bordje te liggen en zij nam de juiste expertise en skills mee om ons hierbij te ondersteunen.

Ik kan Someone zeker aanbevelen. Als extern HR-partner begrepen zij goed waar wij naar op zoek waren en konden zij ons snel voorzien van de juiste HR-adviseur.

Pieter van der Wal
Pieter van der Wal Van der Wal Makelaars o.g. Zaltbommel

Ook als kleinere organisatie hebben wij behoefte aan een sparringpartner op HR-vlak en hierin hebben wij Someone gevonden. Ze geven ons, al meer dan 50 jaar bestaande, makelaarskantoor praktisch, actueel en helder HR advies. Someone ontzorgt ons hier volledig in zodat wij ons helemaal op ons eigen vak kunnen storten!

Hét HR-adviesbureau dat meewerkt op operationeel niveau

Someone onderscheidt zich als HR-adviesbureau echt op operationeel niveau. Wij starten niet met diepgaande onderzoeken en strategische rapporten, maar komen bij jou op locatie en gaan direct aan het werk. Ben je op zoek naar de juiste persoon op de juiste plaats? Dan nemen wij de werving & selectie van A tot Z voor je uit handen. Ook maken wij de basis qua administratie en personeelsbeheer voor je op orde en helpen wij je bij oplossingen om verzuim te voorkomen/te verkorten op basis van passend verzuimbeleid bij jouw organisatie.

Op zoek naar HR-advies voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Someone helpt je graag!

Neem contact op
Hét HR-adviesbureau dat meewerkt op operationeel niveau