Alle Schouten & Nelissen websites
Diensten

Subsidie voor het mkb of werknemers

Welke subsidies zijn er voor ondernemers met personeel? Wat zijn de voorwaarden? En wat levert het op? Someone helpt je met het benutten van subsidiekansen voor jouw bedrijf.

Subsidie voor het mkb
Benut de kansen voor jouw bedrijf
Benut de kansen voor jouw bedrijf

Subsidie voor het mkb

Wist je dat je als Nederlandse mkb’er toegang hebt tot een breed aanbod aan subsidieregelingen, fiscale regelingen en fondsen? Subsidie- en fiscale regelingen zijn krachtige instrumenten waarmee innovatief, duurzaam of vooruitstrevend ondernemerschap wordt gestimuleerd. Een actuele subsidie is bijvoorbeeld de Subsidieregeling Verduurzaming Mkb (SVM). Deze regeling helpt jou als ondernemer om je bedrijf te verduurzamen.

Veel ondernemers zijn hier niet van op de hoogte, waardoor veel kansen op subsidie voor het mkb onbenut blijven. Wil je bijvoorbeeld iemand die ziek is in dienst nemen of ben je benieuwd naar andere subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Schakel Someone in!

Neem contact op
Er zijn tal van mogelijkheden

Subsidies voor werknemers aanvragen

Voor slimme werkgevers zijn er financiële voordelen. Wil jij als ondernemer in het mkb graag investeren in de ontwikkeling van je personeel? Wil jij de talenten van jouw werknemers optimaal benutten? Dan kun je een SLIM-subsidie voor werknemers aanvragen. Deze subsidie heeft als doel om mkb-bedrijven de mogelijkheid te geven om in te zetten op hun personeelsbeleid en een leerrijke werkomgeving te stimuleren.

Maar ook een subsidie bij aangepast werk voor je werknemers, subsidies voor opleidingen en subsidies voor zieke werknemers behoren tot de mogelijkheden.

Een andere subsidie voor het mkb is een subsidie voor het aannemen van nieuwe werknemers. Als werkgever kom je mogelijk in aanmerking voor subsidies als loonkostenvoordelen, loonkostensubsidie, het lage-inkomensvoordeel, proefplaatsing of loondispensatie Wajong.

Om de voordelen van deze subsidievormen te benutten, is een goede voorbereiding nodig. Wij van Someone helpen je graag bij het voorbereiden en aanvragen van een subsidie voor het aannemen van werknemers.

Referenties

Wat anderen zeggen

Coen Verberk – Directeur
Coen Verberk – Directeur More Optimal

Sinds kort werkt More Optimal tot volle tevredenheid samen met Someone. Ze geven HR advies en denken mee met de ondernemer vanuit een visie die bij de organisatie past. Ze zijn in staat om daarbij de essentie van zaken goed naar boven te halen en uiteindelijk ook praktisch uit te voeren. Wij zijn enorm blij met de ondersteuning die wij vanuit Someone krijgen.

Joep Eijkens – CEO
Joep Eijkens – CEO BCS HR Software

De afgelopen jaren waren er verschillende organisatorische veranderingen binnen BCS. Er ontstond hierdoor behoefte om de HR-afdeling verder op te zetten en om HR-projecten op de rails te krijgen en te houden. Aangezien we hier op dat moment zelf geen menskracht voor hadden, hebben we Someone gevraagd om ons hierbij te helpen. Someone heeft HR-adviseur Mariëtte Schram bij BCS HR Software ingezet en dit beviel heel goed. Alle HR-gerelateerde zaken kwamen op haar bordje te liggen en zij nam de juiste expertise en skills mee om ons hierbij te ondersteunen.

Ik kan Someone zeker aanbevelen. Als extern HR-partner begrepen zij goed waar wij naar op zoek waren en konden zij ons snel voorzien van de juiste HR-adviseur.

Pieter van der Wal
Pieter van der Wal Van der Wal Makelaars o.g. Zaltbommel

Ook als kleinere organisatie hebben wij behoefte aan een sparringpartner op HR-vlak en hierin hebben wij Someone gevonden. Ze geven ons, al meer dan 50 jaar bestaande, makelaarskantoor praktisch, actueel en helder HR advies. Someone ontzorgt ons hier volledig in zodat wij ons helemaal op ons eigen vak kunnen storten!

Wij helpen je

Subsidie voor het mkb of je werknemers aanvragen?

Wij begrijpen het als geen ander wanneer je door al deze subsidiemogelijkheden niet weet wat wel of niet interessant is voor jouw organisatie. Wil je graag een subsidie voor het mkb of een subsidie voor je werknemers aanvragen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met Someone op.

Wij zijn als HR-bureau van alle subsidiemogelijkheden en de bijbehorende voordelen op de hoogte. Wij kijken graag met je mee wat interessante financiële voordelen voor jouw organisatie zijn.

Neem contact op
Subsidie voor het mkb of je werknemers aanvragen?
Wij helpen je