Alle Schouten & Nelissen websites
Terug naar alle FAQ's
Terug naar alle FAQ's

Geven jullie ook HR-advies online?

Nee, wij van Someone geven geen HR-advies online. Heb je een vraag, dan mag je ons altijd online benaderen, waardoor we met elkaar in gesprek komen. Maar ervaring leert dat de gestelde vraag vaak niet de echte vraag is. Dus om de vraag achter de vraag te achterhalen, vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Vandaar dat wij geen HR-advies online geven, maar graag koffie met je drinken.

Dus, heb jij HR-advies nodig over vraagstukken waar jij binnen jouw bedrijf of bij jouw werkgever tegenaan loopt? Dan ben je bij Someone aan het juiste adres. Neem contact met ons op en laat je adviseren.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden deze graag.

Neem contact op

Andere vragen

Bij Someone geven we geen HR-advies online. Tuurlijk, je mag ons altijd online benaderen met een vraag waardoor we met elkaar in gesprek komen. Maar ervaring leert dat de gestelde vraag vaak niet de echte vraag is. Vandaar dat wij geen HR-advies online geven, maar waarde hechten aan persoonlijk contact.

Lees meer

Een casemanager verzuim is de persoon, vaak de leidinggevende, die het verzuim- en re-integratieproces van een zieke werknemer begeleidt. Deze casemanager verzuim krijgt de verantwoordelijkheid over de uitvoering van het plan van aanpak. In dit plan staat beschreven welke acties de werkgever en de werknemer met elkaar hebben afgesproken om de betreffende werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Lees meer