• Heb je een vraag? +31 20 47 52 117
Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Someone
Zoek naar Vacatures en interim opdrachten
Meer dan 600 openstaande online marketing vacatures

Factsheet

Kernactiviteiten
Colours houdt zich bezig met het maken van succesvolle websites en apps. Colours zet slimme concepten om in verfrissend heldere designs. Zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en gebruikersonderzoek zijn daarnaast zaken die Colours voor z'n rekening neemt.
Hoofdvestiging Nederland
's-Hertogenbosch
Aantal vestigingen
2
Aantal medewerkers nationaal
51-200
Aantal medewekers nationaal + internationaal
51-200
Online team
Het team van Colours bestaat uit verschillende webdevelopers, online marketeers, SEO consultants en user experience designers. Door de groei van de organisatie zijn we steeds op zoek naar meer specialisten die ons online team komen versterken.
Branche
Webdevelopment, Online Marketing

Informatie

Organisatie en activiteiten
Colours beschikt over de beste ingrediënten om voor verschillende werkgevers een succesvolle website te bouwen die zowel op desktop als mobile feilloos functioneert.

Cultuur

Ambities

Werknemers aan het woord

Ambities

Deel dit bedrijf

Someone social

Twitter

Instagram

Keep in touch

Someone en derde partijen gebruiken functionele, analytische en tracking cookies of vergelijkbare technieken, ook van derde partijen, om je relevante (vacature)advertenties te tonen (ook buiten het someone.nl-domein), om je een optimale ervaring te bieden en om de service van Someone en derden te analyseren en te verbeteren. Onze partners op het gebied advertenties, analytics en sociale media hebben toegang tot je gebruik van onze site. Zie onze cookie statement voor meer informatie. Door op Accepteren te klikken, stem je hiermee in.