• Heb je een vraag? +31 20 47 52 117
Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Someone
Zoek naar Vacatures en interim opdrachten
Meer dan 600 openstaande online marketing vacatures

Factsheet

Kernactiviteiten
Onze 'drive'is performance. Wij helpen klanten vanuit onze expertises op het gebied van online marketing bij het genereren van online sales en zichtbaarheid.
Hoofdvestiging Nederland
's-Hertogenbosch
Branche
Online marketing
Kennisgebieden
Business Intelligence, OptimiSR, Conversieoptimalisatie, Creatie, Display Advertising, Google DoubleClick, Media-inkoop, Online strategie, Affiliatemarketing, Social Media, Webanalytics, Google Analytics Premium, Google Tag Manager, Zoekmachineadverteren (SEA) en Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Informatie

Missie
Het is onze missie om continu te bewijzen dat het altíjd beter kan. Om die reden gaan we partnerschappen aan waarin wederkerigheid en innovatie, expertise en motivatie, en transparantie en accountability de weg naar succes zijn.

Met duurzaam rendement op alle online marketingactiviteiten als ultieme uitkomst. Want dat is waar we als performancemarketingbureau voor staan.

Spraakmakende resultaten.

Geleverd door de beste specialisten, creatieven, designers, strategen, technische marketingspecialisten, programmeurs en data-analisten. Schakelend als zoekmachinemarketingbureau, creatiestudio, media-, onderzoeks- en reclamebureau.

Als verlengstuk van je onlinemarketingafdeling moeten we tenslotte álle kennis in huis hebben om feilloos aan de juiste knoppen voor online resultaat te draaien.

Met één-op-één-communicatietechnologie, state-of-the-art-tooling en predictive datamodeling halen we zo maximaal rendement uit campagnes, en behalen én behouden we online topposities voor onze opdrachtgevers.
Visie
Omdat het altijd aantoonbaar beter kan

Consumenten denken niet in online en offline, campagnes, branding, performance, targets en KPI’s. Zij hebben een behoefte of vraag en zoeken het hele jaar door naar vervulling hiervan. Het is aan ons om aan te sluiten bij die behoeftes. Met de merken van onze opdrachtgevers voor hen als houvast.

Door het samenbrengen van (online) branding en performance, bouwen we zo samen de relatie verder uit. Met een consistent verhaal en relevante boodschappen. In constante dialoog. Zodat consumenten niet alleen vandaag, maar vooral morgen, trouw blijven aan hun merk.

Gestimuleerd door slim campagnemanagement, de juiste aandacht en zorg, pijlers zoals benoemd op deze pagina en niet in de laatste plaats onze drive om te bewijzen dat het altijd beter kan. Dat is uiteindelijk de crux.

Cultuur

Ambities

Doorgroeimogelijkheden
Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen Searchresult

Werknemers aan het woord

Werknemers aan het woord:
"Ik vind het super leuk om bij Searchresult te werken, want ik kom met verschillende interessante opdrachtgevers in contact........."

Ambities

Online groeiwensen
+20%

Deel dit bedrijf

Someone social

Twitter

Instagram

Keep in touch

Someone en derde partijen gebruiken functionele, analytische en tracking cookies of vergelijkbare technieken, ook van derde partijen, om je relevante (vacature)advertenties te tonen (ook buiten het someone.nl-domein), om je een optimale ervaring te bieden en om de service van Someone en derden te analyseren en te verbeteren. Onze partners op het gebied advertenties, analytics en sociale media hebben toegang tot je gebruik van onze site. Zie onze cookie statement voor meer informatie. Door op Accepteren te klikken, stem je hiermee in.