HR-Arbeidsrecht

Als ondernemer of werkgever heb je vaak te maken met arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan advies en trainingen na gewijzigde wetgeving (zoals de WAB), het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidsovereenkomst, dossiervorming, contracten, aansprakelijkheid, verlof, (geschillen rondom) ziekte en re-integratie, een ontslagprocedure, of juridisch advies over het sociale zekerheidsrecht, medezeggenschap en andere arbeidsrechtelijke vragen.

Heb je een juridische kwestie met een medewerker, dan adviseren wij over de aanpak die snel tot het beste resultaat leidt. Als een schikking niet tot de mogelijkheden behoort, dan helpen wij je bij de vervolgstappen. Wij werken samen met het gerenommeerde advocatenkantoor Snijders Advocaten in ’s-Hertogenbosch, waar wij al jarenlang een aangename en constructieve samenwerking mee hebben. Samen met onze opdrachtgever en de arbeidsrechtspecialisten van Snijders advocaten bepalen we de meest effectieve en slagvaardige strategie op het juiste moment.

Meer informatie

"Snijders Arbeidsrecht advocaten is de topspeler in arbeidsrecht. Met een gedreven, hoogwaardig opgeleid en ervaren team van ultra specialisten, staan wij honderden bedrijven bij. Someone past bij ons. Someone is ook no-nonsense, ultra kennis gedragen vanuit Schouten & Nelissen en gedreven in resultaat. We zijn vereerd dat Someone voor ons kiest en we weten dat zij andersom in ons een partner in arbeidsrecht hebben van deze tijd: praktisch, snelle oplossingen en focus op resultaat."
 

Snijders Advocaten

Stay in touch! Abonneer je nu op onze nieuwsbrief