Over Someone

Over ons

Someone is een modern en vooruitstrevend HR-consultancybureau en onderdeel van het merk Schouten & Nelissen. Hierdoor profiteren we van meer dan veertig jaar kennis en ervaring als het gaat om ontwikkeling van mensen en organisaties. Daarnaast hebben we toegang tot een groot netwerk van partners als  Realise, Competence, Schouten Global, New Heroes, New Dawn en Snijders Advocaten.

SOMEONE  We zijn er voor jou

Ook in jouw organisatie maken mensen het verschil. Met veel energie, plezier en expertise adviseren we je hoe jouw HR-beleid kan bijdragen aan je bedrijfsdoelen. We vinden die perfecte aanwinst voor je, weten welke trainingen je medewerkers motiveren, nemen je administratie uit handen of zorgen dat je de juiste wegen bewandelt als een werknemer toch niet bij jouw organisatie past.

Meer informatie

SOMEONE  We zijn er voor jou

Ook in jouw organisatie maken mensen het verschil. Met veel energie, plezier en expertise adviseren we je hoe jouw HR-beleid kan bijdragen aan je bedrijfsdoelen. We vinden die perfecte aanwinst voor je, weten welke trainingen je medewerkers motiveren, nemen je administratie uit handen of zorgen dat je de juiste wegen bewandelt als een werknemer toch niet bij jouw organisatie past.

Someone is jouw one-stop shop voor alles wat met HR te maken heeft: Wij bieden HR-advies, ondersteuning en oplossingen om talent aan te trekken én vast te houden, ziekteverzuim te verlagen en de betrokkenheid van je medewerkers te vergroten. We zijn je sparringpartner, vraagbaak én extra paar handen. 

Met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van HR kennen we de markt door en door en spreken jouw taal: We weten wat jouw organisatie nodig heeft. 

Snel werken richting een oplossing? Dan is Someone de perfecte keus. Met Someone heb jij meer tijd voor je strategie, winst en doelen. Wij zijn Someone: Jouw  one-stop HR-shop.

Klaar om jouw HR-beleid goed neer te zetten? Wil je af van dat maandelijkse gedoe rondom de personeelsadministratie of gewoon even sparren met een HR-adviseur? Someone is er voor jou. Wacht niet langer en zet vandaag nog die stap naar een zorgeloos HR-beleid.

Meer informatie

Team

Menno Renes
Algemeen Directeur Someone

Natalina Pennacchioni
HR-Directeur Someone

Mariëtte Schram
Sr. HR-Adviseur/Sr. Recruiter 

Partners

Someone ontzorgt, ondersteunt en adviseert. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Bij ingewikkelde HR-vraagstukken als juridische vraagstukken, arbeidsverzuim, talentontwikkeling en meer. Hierbij maken we gebruik van een vaste set aan partners. 

Schouten Global

Your partner on the human side of change

Being “world-class” is no longer enough; it’s now simply the minimum required to play in today’s market. Schouten Global stands alone in its ability to fuse broad strategic development resources with the expertise of over 700 professional trainers and coaches located around the globe.

Snijders advocaten

Specialisatie is wat een advocaat de beste in zijn vak maakt!

Wij geloven niet in advocaten die alle branches & rechtsgebieden kennen. Wij zijn een snel groeiend kantoor, werkzaam voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Van beursgenoteerd tot (groot-) MKB, van Gemeente tot woningbouwcorporatie. Van aandeelhoudersgeschil tot aandeelhoudersovereenkomst. Veel klanten kiezen voor ons kantoor, in plaats van de dure kantoren op de Zuidas, vanwege onze pragmatische aanpak en betere prijsstelling.

New Dawn

Coaching beschikbaar maken voor heel werkend Nederland!

Wij helpen je te beginnen aan een nieuwe dag. Want iedereen kan wel een coach gebruiken. Als je niet lekker in je vel zit maar ook als dat wel reeds zo is en je het beste uit jezelf wilt halen. Beter en sterker worden. Ontdekken wie je bent en waar je echt goed in bent. Zodat je weer met een frisse blik kijkt naar de weg die voor je ligt. De coaches van New Dawn staan voor je klaar wanneer jij dat wilt.

Competence

First-rate international accredited training programs

We are Competence, and we deliver first-rate international accredited training programs in the Netherlands, Belgium, Luxemburg, Germany, Switzerland, Austria, Norway, Denmark and Sweden. We offer virtual and in-person courses. Competence is proud to be a partner of the Co-Active Training Institute (CTI) and CRR Global, creator of Relationship Systems Intelligence.

New Heroes

Online, klassikale en incompany trainingen & coaching

Onze missie is vaardigheidstrainingen bereikbaar te maken voor iedereen, waar ook ter wereld. Dat doen we online, blended (een combinatie van online en klassikaal leren, het beste van twee werelden) en met coaching.

 

Realise

Realise your potential

Wij zijn Realise. Het realiseren van individueel en organisatie potentieel is onze missie.
Met actiegericht onderzoek en activatieprogramma’s creëren we betrokken, bevlogen medewerkers, die eigen regie durven en willen nemen over hun vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

SUAS

Leren kun je overal, sterker wordt je bij ons

De Beste Opleider van Nederland 2020! Wij zijn er voor ambitieuze professionals en organisaties die in beweging en relevant willen blijven. Dit doen wij door de beste opleidingen, trainingen en coaching voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei aan te bieden. 

Stay in touch! Abonneer je nu op onze nieuwsbrief