Administratief medewerker -Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

 

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur MBO

Voor onze afdeling Business Applications zoeken wij een nauwkeurige Administratief Medewerker!
 

Wat ga je doen?

Met een leuk en ervaren team zorgt de afdeling Business Applications voor het operationeel en functioneel beheer van de systemen. Ze zorgen ervoor dat alle processen goed ondersteund worden met de verschillende applicaties, stamdata beheer, functionele inrichtingen, verhelpen van storingen en doorvoeren van optimalisaties. Want continue blijven verbeteren is belangrijk. We zijn op zoek naar iemand die blij wordt van het verwerken van data tot bruikbare producten op de webshop, portals en het leerplatform.


Als administratief medewerker  heb je de volgende taken:

 • Het bijhouden en beheren van de gedeelde mailbox en het vastleggen van de afhandelingen;
 • Het verwerken van aangeleverde documenten in de systemen;
 • Het draaien en versturen van standaard rapportages;
 • Aandragen van verbetervoorstellen. 

 

Wat moet je kunnen?

Jij..

 • Hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Overziet processen en systeemlogica;
 • Bent accuraat, kritisch en kan goed overzicht houden;
 • Hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een team-player;
 • Beheerst de Nederlandse taal;
 • Vindt het leuk om met IT systemen te werken en hebt goede kennis van Word en Excel;
 • Ervaring met Microsoft Dynamics Navision / Business Central of Learning Management Systems is een pré.

 

Wat bieden wij?
Je krijgt de uitdagende kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererende organisatie en een van de leukste werkgevers van Nederland. Samen met je collega’s vorm je een world class team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Flexibel werken staat bij ons voorop en Schouten & Nelissen wil graag samen met jou doorgroeien. Het betreft een dienstverband van 32 - 40 uur per week.

 

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Administratief Medewerker bij Schouten & Nelissen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schouten & Nelissen heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te mailen naar: recruitment@someone.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Karin van den Heuvel (Recruiter) 06 25050361 van SOMEONE.

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.