All-round Marketeer - Competence

Competence Training Institute is een organisatie van Schouten & Nelissen, een familiebedrijf en één van de grootste opleidingsaanbieders in Nederland. Competence levert eersteklas internationaal geaccrediteerde trainingsprogramma's in Europa. Wij zijn een trotse licentiepartner voor Co-Active, Organisatie- en Relatiesystemen Coaching, Leadership Embodiment en Process Communication Model.

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO / WO

Competence Training Institute, verantwoordelijk voor internationaal geaccrediteerde opleidingen, is op zoek naar een enthousiaste Allround Marketeer!

 

Als Allround Marketeer draag je bij aan het doel om positieve impact te creëren op de professionele ontwikkeling (en persoonlijke groei) van mensen, teams en organisaties. Je werkt zowel strategisch als uitvoerend, in sterke samenwerking met de licentiepartners en faculteit. Aan inhoud geen gebrek - wat Competence nodig heeft is jouw creativiteit en daadkracht om de doelgroep te bereiken, te inspireren en uiteindelijk te converteren.

 

Wat ga je doen? 

Binnen het Competence team krijg je de kans om de marketing- en communicatiestrategie op te zetten en uit te voeren voor het relatief nieuwe merk dat Competence is. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes die ons merk en onze producten promoten. Je werkt nauw samen met onze Business Development Manager, Program Advisors en het marketingteam van Schouten & Nelissen om effectieve marketingmaterialen te creëren, waaronder e-mailcampagnes, social media content en advertentiecampagnes. Je bent ook verantwoordelijk voor het bijhouden en analyseren van het succes van onze marketinginspanningen en het maken van aanpassingen indien nodig.

 

Wat zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden? 

 • Optimaliseren en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie en het plan;
 • Ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes die ons merk en onze producten promoten;
 • Creëren en beheren van social media content en reclamecampagnes;
 • Ontwerpen en schrijven van overtuigende e-mailcampagnes;
 • Analyseer marketinggegevens om succes te meten en aanbevelingen te doen voor verbetering;
 • Ons team bijwonen en ondersteunen tijdens evenementen en webinars.

 

De Allround Marketeer die we zoeken:

 • Is een allrounder met 3-5 jaar ervaring in Marketing
 • Is in het bezit van een relevante afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Werkt graag in een internationale omgeving en beheerst de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed;
 • Heeft ervaring met het opzetten van marketingstrategie;
 • Kan goed delegeren en (project)managen, maar is ook hands-on in de uitvoering;
 • Is pro-actief, besluitvaardig, durft doortastend en ook kritisch te zijn;
 • Is beschikbaar voor 32-40 uur per week;
 • Heeft affiniteit met leren en opleiden en leertechnologie.


Wat bieden wij? 

Je komt te werken bij een van de grootste opleidingsaanbieders van Nederland. Met jouw persoonlijke ontwikkeling zit het wel goed. Je start met ons unieke inwerkprogramma (Schouten Academy) en krijgt de kans om Competence trainingen te volgen als directe investering in jou, waardoor je een warme landing krijgt in ons bedrijf.

Samen met je enthousiaste collega's ga je mooie resultaten behalen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega's. In ruil daarvoor krijg je natuurlijk een uitstekend salaris, afhankelijk van je werkervaring.

Wij bieden een inspirerende werkplek, parkeergelegenheid voor de deur en, tegen een kleine vergoeding, de mogelijkheid tot een lekkere lunch in ons Grand Café. Vitale medewerkers vinden we belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Uitgeverij Thema is ook onderdeel van Schouten & Nelissen, waardoor je 8 boeken per jaar gratis kunt uitzoeken. Zo kun je dus ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken.

Wat nog meer; een sporttoernooi, een fantastisch bedrijfsfeest, ijs in de zomer, een verse smoothie tijdens de week van het werkgeluk en stoelyoga tijdens de week van de werkstress; zomaar een paar voorbeelden van de gave dingen die Schouten & Nelissen voor haar medewerkers regelt.

 

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie All-round Marketeer bij Competence?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Competence heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button onderaan de pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Groot, Recruiter van Someone,  via 06 51830495.

 

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.