Commercieel Planner - SUAS

SUAS is het opleidingsinstituut van Schouten & Nelissen. SUAS gelooft in de kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Met power skills - een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis – helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven. Hiervoor heeft SUAS de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters.

 

Zaltbommel 32-40 uur HBO

Voor SUAS zijn we voor de afdeling planning op zoek naar een Commercieel Planner!

 

Wat ga je doen?

Het samenstellen van een optimale planning voor het aanbod van onze trainingen en opleidingen is jouw belangrijkste taak. Hiervoor maak je een basisplanning die je voortdurend monitort. Welke trainingen zijn populair? Welke data en regio’s lopen goed? Welke trends ontdek jij in het inschrijfverloop? Je maakt analyses en past op basis daarvan de planning aan. Bijvoorbeeld door trainingen bij te plannen of te annuleren. Zo creëer je de meest effectieve planning. Jij besluit of een uitvoering doorgaat. Je maakt afwegingen op basis van didactische kwaliteit en commerciële uitgangspunten.

Je werkt in je team nauw samen met resourceplanners, waarmee je overlegt over locaties en de inzet van trainers en docenten. Wil je sparren? Je collega commercieel planner en de teamlead Planning denken graag met je mee. Daarnaast stem je af met collega’s van andere afdelingen, zoals Verkoop & Voorlichting, Klantenservice, en Deelnemersadministratie. Je denkt mee, en adviseert over, het bestaande en nieuwe aanbod en adviseert daarin bijvoorbeeld over uitvoeringsplaatsen en –aantallen.

 

Wat moet je kunnen?

Mensen omschrijven jou als een goede informatie- en probleemanalist. Je bekijkt dingen graag met een helikopterview, zonder de details uit het oog te verliezen. Je bent resultaatgericht en ondernemend met een commerciële insteek. Van het woord stress raak je niet onder de indruk en je bent goed in het snel schakelen tussen verschillende vraagstukken. Planningsautomatiseringssystemen hebben voor jou geen geheimen. Microsoft Excel ook niet.

 

Jij..

  • Beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
  • Vindt het fijn dat geen dag hetzelfde is en kan snel schakelen. Prioriteiten stellen is voor jou dan ook geen probleem;
  • Ziet uitdaging in het maken van dynamische en complexe planningen;
  • Bent communicatief sterk en geeft je eigen grenzen aan;
  • Weet hoe het zit met de d’s en t’s en met de Engelse do’s en dont’s;
  • Affiniteit met trainingen en opleidingen is een prè;
  • Bent 32-40 uur beschikbaar per week.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Samen met je bevlogen collega’s ga je grootse resultaten halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen regelt voor haar medewerkers.

De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt 32- 40 uur. Kom jij onze mooie organisatie versterken?


Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Commercieel Planner bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Groot, Recruiter van Someone,  via 06 51830495.

 

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.