Gastvrouw / Gastheer - Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

 

Zaltbommel, Nederland 20-25 uur MBO

Voor Schouten & Nelissen zijn wij op zoek naar een representatieve Gastvrouw of Gastheer! 

 

Wat ga je doen?

Als Gastvrouw of Gastheer ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoekers. Je biedt de bezoeker een kopje koffie aan en brengt deze naar ons boeken café waar de bezoeker kan wachten totdat degene wordt opgehaald.  Je registreert de bezoeker in een systeem en zorgt ervoor dat degene met wie de bezoeker een afspraak heeft op de hoogte is dat de bezoeker is gearriveerd. Daarnaast zorg je ervoor dat de geboekte zalen gereed zijn voor bezoek en dat alle faciliteiten aanwezig zijn. 

 

Wat moet je kunnen? 

- Je beschikt over MBO werk- en denkniveau; 

-Je bent representatief en klantvriendelijk;

-Je kunt omgaan met een computer;

-Je bent flexibel beschikbaar voor 20 a 25 uur per week. 

 

Werkstudenten worden ook uitgenodigd om te reageren op deze functie. 

 

Wat bieden wij? 

Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

 

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen organiseert voor haar medewerkers.

 

Je hebt recht op genoeg vakantiedagen, zodat je ook privé kunt genieten. Ook is er een reiskostenregeling, een pensioenregeling en een collectief voor de zorgverzekering. Kom jij onze mooie organisatie versterken?

 

Enthousiast? 

Kun jij je helemaal vinden in de functie van Gastvrouw / Gastheer bij Schouten & Nelissen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schouten & Nelissen heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Karin van den Heuvel via 06 25050361 of Vanessa Groot via 06 51830495 (Recruiters) van Someone.

 

Hopelijk tot snel! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.