HR Adviseur - Someone

Someone shakes you up and keeps you going. Onze samenleving is continu in beweging. Organisaties en professionals moeten mee bewegen om relevant te blijven. Voor elkaar én voor de markt. Wij geloven dat dromen en ambities de belangrijkste brandstof zijn om jezelf en je organisatie te ontwikkelen. Die zoektocht naar jouw intrinsieke drive is wat Someone onderscheidt van de rest.

Wij ontzorgen, ondersteunen en adviseren onze klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau op het brede HR vlak.

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO

We groeien en zijn ter uitbreiding van ons Someone team op zoek naar een gedreven HR Adviseur!

 

Over ons:

Someone is not anyone. Wij geloven in persoonlijke aandacht en de perfect fit. Voor zowel opdrachtgever als kandidaat. We gaan dieper dan andere Human Capital Agencies. Wij willen weten wat mensen en organisaties drijft. Wat is de cultuur? Waar sta je nu, waar wil je naartoe en wat past daar bij? Someone investeert in mensen en staat voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn onderdeel van Schouten & Nelissen. Daardoor hebben wij toegang tot meer dan veertig jaar ervaring in het trainen en ontwikkelen van Human Capital. Alleen zo kunnen we mensen begeleiden naar de baan van hun dromen en zorgen dat organisaties niet wakker liggen van hun personeel.


Wat ga je doen?

Als HR Adviseur ben je een generalist op alle vlakken binnen het HR vlak. Wil jij hieraan bijdragen, doen waar je goed in bent en jouw talenten inzetten voor onze organisatie? Ben jij een professional met 5 - 7 jaar ervaring in het HR vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De eerste woorden als we aan jou denken zijn; pragmatisch, enthousiast, nieuwsgierig, analytisch en betrokken. Je gaat binnen Someone zelfstandig werken voor diverse opdrachtgevers op zowel operationeel als tactisch niveau en in HR projectrollen. Super afwisselend HR werk dus waarbij het belangrijk is dat je flexibel bent en snel kunt schakelen. Geen dag is hierin hetzelfde en alle facetten van HR komen in de opdrachten voorbij.

Dit alles doe je niet alleen. Wij begeleiden je en leiden je op. Begeleiding, samenwerking en teamspirit zijn hierin kernwoorden.

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op HR-gebied; 
  • Je bent 32 - 40 uur beschikbaar;
  • Je hebt minimaal 5 - 7 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt een goede kennis van MS Office, Word en Excel en je bent bekend met Personeelsinformatiesystemen;
  • Je bent accuraat, integer en communicatief sterk;
  • Je hebt een proactieve, flexibele houding, bent klantgericht en kunt snel schakelen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

 

Wat bieden wij?
Een warm welkom in een klein en gemotiveerd team van een label dat onderdeel uitmaakt van Schouten & Nelissen. Verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Wij bieden een marktconform salaris en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Enthousiast?
Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie van HR Adviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.