HR Officer / Adviseur - Someone

Someone is een HR Business Partner. We ontzorgen, ondersteunen en adviseren organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau. We staan voor een persoonlijke aanpak en geloven in het opbouwen van duurzame relaties. Hierbij zijn we altijd doelgericht: we zoeken naar oplossingen voor lange termijn voor onze klanten. We zijn onderdeel van Schouten & Nelissen. Daardoor hebben wij toegang tot meer dan veertig jaar ervaring in het trainen en ontwikkelen van Human Capital. 

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO

Wij zijn een organisatie met ambitie. Om dit waar te maken, zoeken wij voor Someone een praktische en enthousiaste  HR Officer/Adviseur!
 

Je gaat binnen Someone werken voor diverse opdrachtgevers. Super afwisselend werk waarbij het belangrijk is dat je flexibel bent en snel kunt schakelen. 

 

Wat ga je doen? 


Als HR Officer/Adviseur ben je een generalist op alle vlakken binnen het HR-vlak. Geen dag is het hetzelfde en alle facetten van HR komen voorbij. De ene dag geef je advies over de instroom van medewerkers of begeleid je een vertrek. De andere dag ben je een belangrijke schakel in de personeels- en salarisadministratie. Je zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de mutaties aan de salarisadministrateur en voert zelfstandig operationele en administratieve handelingen uit binnen verschillende HR-processen en in de verschillende systemen. Ook ben je eerstelijns aanspreekpunt voor zowel leidinggevenden als medewerkers van de opdrachtgever en geef je informatie over de arbeidsvoorwaarden. Daarbij kun je het HR-beleid uitleggen en toepassen op de situatie. Natuurlijk kan het zijn dat je soms te maken krijgt met een HR-vraagstuk dat je niet zo goed ligt, dan kun je altijd je collega’s inschakelen.

Want dit alles doe je niet alleen. Wij begeleiden je en het is ook mogelijk om trainingen te volgen. Samenwerking en teamspirit zijn onze kernwoorden.

 

Wat moet je kunnen?

Jij..

  • Hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op HR-gebied;
  • Bent 32 - 40 uur beschikbaar;
  • Hebt minimaal 1- 3 jaar relevante werkervaring;
  • Hebt een goede kennis van MS Office, Word en Excel en bent bekend met Personeelsinformatiesystemen;
  • Je bent accuraat, integer en communicatief sterk;
  • Je hebt een proactieve, flexibele houding, bent klantgericht en kunt snel schakelen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij?

Een warm welkom in een klein en gemotiveerd team dat onderdeel uitmaakt van Schouten & Nelissen. Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

 

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen organiseert voor haar medewerkers.

Je hebt recht op genoeg vakantiedagen, zodat je ook privé kunt genieten. Ook is er een reiskostenregeling, een pensioenregeling en een collectief voor de zorgverzekering. Kom jij onze mooie organisatie versterken?


Enthousiast?
Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie van HR Officer/Adviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteerbutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Natalina Pennacchioni (HR Directeur): 06-51851495. 

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.