Intercedent Docentenpool - Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

 

Zaltbommel, Nederland 24-32 uur HBO

Voor het label SUAS van Schouten & Nelissen zijn we op zoek naar een creatieve Intercedent Docentenpool!

 

Wat ga je doen?

Als Intercedent Docentenpool ben je de schakel tussen de organisatie en onze freelance docenten en trainers. Samen met je collega zorg je ervoor dat de geaccrediteerde opleidingen en trainingen van SUAS verzorgd worden door de beste freelancers. Jullie hebben ieder je eigen pool met ZZP-docenten en -trainers uit verschillende vakgebieden. Je bouwt voortdurend aan het netwerk: je signaleert in overleg met de business proactief tekorten in de pool en je anticipeert hierop door wervingsacties te ondernemen. Je bent verantwoordelijk voor het hele wervingsproces: je werft, selecteert in overleg met de programmamanagers en zorgt voor de contractuele afhandeling.

Je levert een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van SUAS door oog te hebben voor de kwaliteit van jouw docent-trainers. Hierbij werk je samen met je collega’s van de afdeling Planning en de programmamanagers.

Ook de organisatie van en deelname aan evenementen, inspiratieavonden of kennissessies zijn onderdeel van je rol. Je levert een actieve bijdrage aan de professionalisering van de freelancers in samenwerking met business. Voor de freelancers binnen de pool ben jij een belangrijke sparring partner en contactpersoon van Schouten & Nelissen. Kortom, je zorgt dat alle freelancers ambassadeur zijn van onze prachtige organisatie.

 

Wat kun je?

Jij..

  • beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • hebt bij voorkeur een achtergrond als intercedent of HR adviseur en hebt ervaring met recruitment;
  • durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • kunt helder communiceren, bent sensitief, maar ook doortastend in het nemen van besluiten en kunt je afwegingen goed verwoorden;
  • bent flexibel in het indelen van je werktijden en werkt ook af en toe in de avonduren
  • bent zorgvuldig in je dienstverlening en ook in de afhandeling: je houdt een accurate administratie bij van het netwerk en de afspraken (overeenkomsten) die met iedereen zijn gemaakt;
  • bent beschikbaar voor 24 -32 uur per week.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij één van de grootste opleiders van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamp. Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling). Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café.

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Intercedent Docentenpool bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

 

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.