(Jr) Recruiter - Someone

Someone shakes you up and keeps you going. Onze samenleving is continu in beweging. Organisaties en professionals moeten mee bewegen om relevant te blijven. Voor elkaar én voor de markt. Wij geloven dat dromen en ambities de belangrijkste brandstof zijn om jezelf en je organisatie te ontwikkelen. Die zoektocht naar jouw intrinsieke drive is wat Someone onderscheidt van de rest.

Wij ontzorgen, ondersteunen en adviseren onze klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau op het brede HR vlak.

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO

Wij zijn een organisatie met ambitie. Om dit waar te maken, zoeken wij voor Someone een gedreven en

commercële (jr) Recruiter !

 

Over ons:

Someone is not anyone. Wij geloven in persoonlijke aandacht en de perfect fit. Voor zowel opdrachtgever als kandidaat. We gaan dieper dan andere Human Capital Agencies. Wij willen weten wat mensen en organisaties drijft. Wat is de cultuur? Waar sta je nu, waar wil je naartoe en wat past daar bij? Someone investeert in mensen en staat voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn onderdeel van Schouten & Nelissen. Daardoor hebben wij toegang tot meer dan veertig jaar ervaring in het trainen en ontwikkelen van Human Capital. Alleen zo kunnen we mensen begeleiden naar de baan van hun dromen en zorgen dat organisaties niet wakker liggen van hun personeel.

 

Wat ga je doen?

Als Recruiter is geen dag hetzelfde bij Someone! Het ene moment ben je aan het searchen naar de juiste kandidaat, het andere moment bespreek je samen met collega’s de wervingsstrategie voor een nieuwe opdrachtgever.

Als Recruiter ben je bezig met recruitment. Jij zoekt, benadert en selecteert talent via verschillende (online) platformen zoals LinkedIn Recruiter of andere innovatieve recruitment tools. Je verdiept je in de doelgroep door de arbeidsmarkt in kaart te brengen en een doelgroep- en concurrentieanalyse uit te voeren. Je werkt hierbij nauw samen met jouw klanten en collega’s. Samen maak je uiteindelijk de match made in heaven en zorg je dat de juiste mensen op de juiste posities terecht komen! Het leuke is dat je volop afwisseling hebt in jouw baan. Je gaat namelijk aan de slag voor diverse klanten.
 

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden ?

 • Je bent de sourcing expert die werkt voor diverse opdrachtgevers;
 • In de doelgroep verdiepen door middel van een arbeidsmarktonderzoek en doelgroep- en concurrentie analyse;
 • Potentiële kandidaten opsporen, benaderen, verbinden én matchen;
 • Creatieve sourcing strategieën bedenken en uitvoeren.
 • Zoeken en benaderen van kandidaten binnen de gestelde doelgroepen;
 • Intakegesprekken voeren (telefonisch, digitaal en face to face);
 • Schrijven van introductieteksten over kandidaten;
 • Het actief aanbieden van kandidaten aan potentiële opdrachtgevers.

 

Als Recruiter ben je de verbindende schakel tussen Someone en (nieuwe) opdrachtgevers. Jij zorgt ervoor dat de juiste kandidaten worden gematcht aan onze opdrachtgevers. Dit doe je door het actief zoeken, benaderen, spreken en selecteren van potentiële kandidaten in de markt. Jij zorgt er tevens voor dat deze kandidaten enthousiast worden gemaakt over onze vacatures en opdrachtgevers. Ook zorg je er voor dat de talentenpool met potentiële kandidaten up-to-date blijft en wordt uitgebreid met kwalitatief goede kandidaten. Naast al deze werkzaamheden stel jij natuurlijk ook vacatureteksten op en zorg je ervoor dat deze op de juiste manier digitaal worden uitgezet!

 

Dit alles doe je niet alleen. Wij begeleiden je en leiden je op. Begeleiding, samenwerking en teamspirit zijn hierin kernwoorden.

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding of je hebt HBO werk en denkniveau;
 • Je hebt 1-3 jaar (commerciële) ervaring met werving en selectie;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je vindt het leuk om met LinkedIn te werken en bent IT minded;
 • Je beschikt over een resultaatgerichte mindset en een proactieve houding;
 • Je bent ondernemend, hebt een flexibele instelling, bent klantgericht en communicatief sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij?
Een warm welkom in een klein en gemotiveerd team dat onderdeel uitmaakt van Schouten & Nelissen. Verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Een marktconform salaris en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Enthousiast?
Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie van (Jr) Recruiter? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

 

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.