Junior Blended Learning Consultant - Relevance Learning

Relevance Learning is een label van Schouten & Nelissen. Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Relevance Learning, Competence, New Dawn, Realise, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO

Voor het label Relevance  Learning van Schouten & Nelissen zoeken wij een gedreven Junior Blended Learning Consultant!


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het mede-ontwikkelen en beheren van state-of-the-art blended learning journeys. Je werkt daarbij nauw samen met onze (senior) Blended learning consultants, sales & consultants afdeling, project center en klanten. In deze brede en uitdagende functie ontwikkel je - samen met je collega’s en klanten – blended leerprogramma’s, ontwerp je klant specifieke online leeromgevingen, verzorg je platform updates en -upgrades en werk je aan learner marketing campagnes en analyses.
Je denkt mee over het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe digitale leermiddelen, de samenwerking met L&D partners en het verbeteren van de digitale infrastructuur van onze leerreizen.


Wie zoeken we?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van Learning & Development en affiniteit met IT.
  • Je hebt een afgeronde opleiding Opleidingskunde, Learning & development in Organizations of vergelijkbare HBO opleiding.
  • Je hebt gevoel voor het grafische design van online leeromgevingen.
  • Kennis en ervaring met het Adobe CS pakket, het platform en de content van CrossKnowledge zijn een pré, maar geen must.
  • Je bent ondernemend, zelfstandig, leergierig en pragmatisch.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.


Wat bieden we je?

Je komt te werken bij één van de grootste opleiders van Nederland, die ook internationaal flink aan de weg timmert. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Samen met je bevlogen collega’s ga je grootse resultaten behalen. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en een lekkere lunch in ons bedrijfsrestaurant. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van onze faciliteiten in de fitnessruimte en er is 1 keer per week bootcamp. De omvang van het dienstverband is minimaal 32 uur per week.


Enthousiast?

Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in deze functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schouten & Nelissen heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.