Kwaliteitsmanager Onderwijs - Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

 

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO / WO

Het label SUAS van Schouten & Nelissen is per direct op zoek naar een  communicatief sterke
Kwaliteitsmanager Onderwijs!

 

Schouten & Nelissen University of Applied Sciences (SUAS) wil groeien!  Wij willen elke dag meer mensen sterker maken. Krijg jij energie van deze ambitieuze missie en wil je hieraan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als Kwaliteitsmanager Onderwijs ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons geaccrediteerde en erkende opleidingsaanbod. Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, begeleiding en/of uitvoering van interne en externe evaluaties (bijv audits of accreditaties). Met jouw projectmatige en organisatorische competenties bewaak jij de kwaliteitscycli. Je verzamelt en analyseert kwaliteitsgegevens over het onderwijs. Daarnaast ben jij ondersteunend en adviserend aan de opleidingsmanagers bij het opstellen van kwaliteitsverbeterplannen.


Je kent de ontwikkelingen in het hoger onderwijs en vertaalt die naar voorstellen en beleid voor ons geaccrediteerde en erkende onderwijsaanbod. Jij weet altijd de juiste mensen te spreken, van het werkveld tot de wetenschap. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je bent onderdeel van het team onderwijs & ontwikkeling van SUAS.

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?

De kwaliteitsmanager Onderwijs heeft specifieke deskundigheid op het gebied van kwaliteit en kwaliteitsmanagement binnen het onderwijs. Je weet bovendien alles van accreditaties en certificeringen. Jouw deskundigheid weet je om te zetten in heldere adviezen en beleid. Projectmatig werken is jouw tweede natuur. Je vindt een goede werkstructuur en samenwerking belangrijk.


Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en ervaring in een soortgelijke functie in het onderwijs. Je bent beschikbaar voor 32 - 40 uur per week.

Wat bieden wij?

Je krijgt de uitdagende kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererende organisatie en een van de leukste werkgevers van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Schouten & Nelissen University of Applied Sciences wil graag samen groeien en elke dag meer mensen sterker maken!

 

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie  Kwaliteitsmanager Onderwijs bij Schouten & Nelissen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schouten & Nelissen heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te mailen naar: recruitment@someone.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Mariette Schram (Recruiter) 06 51526720 van SOMEONE.

 

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.