Marketing Manager - Relevance Learning

Relevance Learning is een label van Schouten & Nelissen. Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Relevance Learning, Competence, New Dawn, Realise, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO / WO

Voor het label Relevance Learning van Schouten & Nelissen zijn wij op zoek naar een creatieve Marketing Manager!

 

Wil jij werken aan mooie verhalen over de persoonlijke ontwikkeling van onze (internationale) klanten? Als Marketing Manager ben je een allrounder en werk je zowel strategisch als uitvoerend. Aan content geen gebrek – wat we nodig hebben is jouw creativiteit en daadkracht om onze doelgroep te bereiken.

 

Over ons:

Relevance is een bedrijf van Schouten & Nelissen, een familiebedrijf en één van de grootste opleiders van Nederland. Relevance verzorgt internationale maatwerk leerprogramma’s voor de zakelijke markt. Onze focus ligt daarbij op leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling van power skills en verandermanagement. Als Marketing Manager bij Relevance draag je bij aan ons doel om het werkgeluk en de professionele ontwikkeling van mensen, teams en organisaties te vergroten. 

 

Wat ga je doen?

Je krijgt binnen het team van Relevance (+/- 75 mensen) de kans de marketing en communicatiestrategie en uitvoering daarvan zelf op te zetten voor het relatief nieuwe merk dat Relevance is. Je werkt in het marketingteam samen met een designer en daarnaast je collega’s in sales, consultancy en project management. Je werkt aan branding, account based marketing en rapporteert naar management over de doelen en voortgang.

 

Wat moet je kunnen?

De Marketing Manager die we zoeken:

 • Is een allrounder met 5-10 jaar ervaring en met goede adviesvaardigheden;
 • Is in het bezit van een relevante afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heeft ervaring met het opzetten van marketingstrategie;
 • Kan goed delegeren en (project)managen, maar is ook hands-on in de uitvoering;
 • Is daadkrachtig en vastberaden, durft lef te tonen en kritisch te zijn;
 • Is beschikbaar voor 32-40 uur per week;
 • Heeft affiniteit met leren en opleiden en leertechnologie.

 

Wat bieden wij?

Je krijgt de uitdagende kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererende organisatie en een van de leukste werkgevers van Nederland. Je standplaats is Zaltbommel, met mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris. Werken bij Relevance betekent ook:

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (training, coaching);
 • Gratis gebruik van onze fitnessruimte en wekelijkse bootcamp;
 • Diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, genoeg vakantiedagen en een prima pensioenregeling;
 • Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café.

 

Enthousiast?

Krijg jij energie van de vacature Marketing Manager en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn we op zoek naar jou! Relevance heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en cv te sturen naar leukwerk@sn.nl. Wil je eerst meer infromatie over de vacature? Neem dan contact op met Vanessa Groot (Recruiter) 06-518 30 495 van Someone. 

 

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.