Medewerker Trainingsadministratie- SUAS

SUAS is het opleidingsinstituut van Schouten & Nelissen. SUAS gelooft in de kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Met power skills - een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis – helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven. Hiervoor heeft SUAS de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters.

 

Zaltbommel, Nederland 24-40 uur uur MBO

SUAS is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Trainingsadministratie!

 

SUAS wil groeien! Wij willen elke dag meer mensen sterker maken. Krijg jij energie van deze ambitieuze missie en wil je hieraan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wat ga je doen?
Als Medewerker Trainingsadministratie bied je onze deelnemers een zorgeloze leerervaring. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het volledige trainingsadministratieproces. Je overtreft de verwachtingen van onze klanten door het klantgericht, tijdig en accuraat beantwoorden van vragen en het afhandelen van verzoeken en klachten. Je ondersteunt de deelnemer, trainer, coach of docent bij het gebruik van onze online leer community. Je draagt zorg voor een tijdige inschrijving en houdt de deelnemersregistratie bij op de leerportalen van onze klanten. Onze deelnemers, trainers, coaches en docenten leggen jou telefonisch of per mail vragen en verzoeken voor. Je behandelt wijzigingen, overboekingen en annuleringen en zorgt dat de facturatie juist en tijdig plaatsvindt. Verder onderhoud je contact met contractklanten en bemiddelaars. Daarnaast denk je mee en zie je oplossingen en kansen om onze dienstverlening te versterken.

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?

Jij..

  • Hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
  • Hebt werkervaring in een administratieve functie met veel klantcontact;
  • Vindt het leuk om naar oplossingen te zoeken, hebt een proactieve houding en een flexibele instelling;
  • Bent empathisch en behulpzaam. Het werken onder druk en hierbij de juiste prioriteiten stellen is voor jou geen probleem;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij?
Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Samen met je bevlogen collega’s, ga je grootse resultaten halen. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur, gratis sporten bij Personal Active en een lekkere lunch in ons bedrijfsrestaurant. De omvang van het dienstverband is 24 -40 uur per week. Dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd van 7 maanden.

Enthousiast?
Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie van Medewerker Trainingsadministratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

Hopelijk tot snel!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.