Officemanager 

Someone shakes you up and keeps you going. Onze samenleving is continu in beweging. Organisaties en professionals moeten mee bewegen om relevant te blijven. Voor elkaar én voor de markt. Wij geloven dat dromen en ambities de belangrijkste brandstof zijn om jezelf en je organisatie te ontwikkelen. Die zoektocht naar jouw intrinsieke drive is wat Someone onderscheidt van de rest.

Wij ontzorgen, ondersteunen en adviseren onze klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau op het brede HR vlak.

's -Hertogenbosch, Nederland 32-40 uur HBO

Voor een opdrachtgever in 's- Hertogenbosch  zoeken wij een energieke Office Manager! 

 

Wat ga je doen?

Als office manager ben jij de spil van de organisatie en verantwoordelijk voor een soepele workflow. Deze positie is een samenstelling van alle skills en middelen van een buitengewone PA, met aanvullende administratieve deskundigheid en klantbeleving.  Jij gaat onze resultaten aanzienlijk verbeteren door het ontzorgen van dagelijkse (operationele en commerciele) taken. Hierdoor help jij de groei van de organisatie te versnellen. Heb jij organisatorisch talent, beschik je over een goede helikopterview en houdt jij het hoofd altijd koel? Sta jij altijd te popelen om zaken te regelen en voor elkaar te krijgen en lukt dit jou met veel succes? Dan is de functie van Office Manager jou op het lijf geschreven!

 

Wat zijn je taken?

 • Administratieve ondersteuning van het salesteam (afspraken, offertes opmaken, nabellen, facturatie en rapportages).
 • Het opzetten van een systeem voor het beheer van klantcontracten.
 • Administratieve ondersteuning van de directie (rapportages, correspondentie en documentatie).
 • Verantwoordelijk voor interne communicatie.
 • Verantwoordelijk voor kwaliteitsmanagement.
 • Uitvoeren van interne projecten in opdracht van de directie en het bewaken van de deadlines.

 

Wie en wat zoeken wij?

 • Je kunt goed organiseren en bent een kei in het regelen en coördineren van zaken
 • Je bent communicatief sterk, zowel in woord als in geschrift.
 • Je bent transparant, ondernemend, nauwkeurig, flexibel en betrouwbaar.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met MS Office.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

 

Wat bieden wij?

We bieden een leuke functie binnen een jong en energiek snel groeiend team dat ondersteuning, klantgerichtheid en het samen realiseren van doelen hoog in het vaandel heeft staan. We hebben oog voor elkaar, de belangen van de organisatie en voor de klant. Teamwork is essentieel. Daarnaast bieden wij een passend salaris en prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. De omvang van het dienstverband betreft minimaal 32 uur.

 

Enthousiast?

Hoe komen we met elkaar in contact? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@someone.nl Voor extra informatie kun je contact opnemen met Natalina Pennacchioni (HR Directeur) via telefoonnummer 06 51851495.

 

Hopelijk tot snel! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.