Opleidingsadviseur - Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

 

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur MBO / HBO

Schouten & Nelissen University of Applied Sciences (SUAS) is per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven commercieel Opleidingsadviseur. Word jij onderdeel van dit leuke commerciële team?

 

Als commercieel opleidingsadviseur ben je eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je geeft goed inhoudelijk advies over onze opleidingen. Je helpt hen door middel van een coachende houding verder met hun ontwikkeling. Je beantwoordt vragen en werft natuurlijk ook nieuwe deelnemers.

Met jouw expertise weet je als geen ander deelnemers te overtuigen en te binden. Je bent elke dag actief om organisaties en deelnemers sterker te maken door de juiste vragen te stellen en te informeren over ons brede opleidingsaanbod. Het geeft jou energie om telefonisch, via Microsoft Teams, Zoom, chat, WhatsApp of soms fysiek de klantinteractie aan te gaan. Je komt te werken in een zéér ervaren en betrokken team dat open communiceert met elkaar. Wij zorgen uiteraard voor een gevarieerd en fijn inwerkprogramma!

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Uiteraard begin je de dag met een vers gemalen kop koffie of pak je een kop thee.
Vervolgens maak je een planning voor de dag en beantwoord je vragen van deelnemers via de chat en adviseer je telefonisch nieuwe klanten. De rest van de ochtend vliegt voorbij en ben je actief in gesprek met klanten. Na de lekkere lunch met je collega’s in het Grand Café speel je een potje tafeltennis of loop je nog even een rondje bij ons in de tuin en merk je dat je weer vol energie zit.

In de middag verwerk je de vragen die via de mail zijn binnengekomen, en verwerk je de binnengekomen opties bij in ons CRM systeem. Eind van de dag bespreek je met je collega’s trends en ontwikkelingen uit de markt en de kansen die jij daarin ziet. Jullie spreken af dat jij hiervoor een plan gaat uitwerken. Tevreden sluit je de werkdag af en pak je je sporttas en loop je naar de sportschool van Schouten & Nelissen om hier lekker te gaan sporten.


Wat ga je doen?

 • Je geeft inhoudelijk en ijzersterk opleidingsadvies aan onze potentiële of terugkerende deelnemers.
 • Je helpt zowel deelnemers, afdelingen en organisaties verder te ontwikkelen.
 • Je hebt actief contact met potentiële en terugkerende deelnemers naar aanleiding hun aanvraag of ervaring. Deze komen binnen via onze website, via mail, proeverij, WhatsApp of bijvoorbeeld onze chat.
 • Je weet alle klantinformatie en gespreksverslagen goed in ons systeem vast te leggen en op te volgen en daarbij jouw verantwoordelijk te nemen.
 • Je verzorgt een aantal keer per jaar samen met een trainer onze inspirerende online Proeverijen.

 

Profielomschrijving:

 • Een gezellige collega met een MBO+/HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in een commerciële richting.
 • Je bent een kei in het in absorberen van kennis
 • Je bent commercieel & resultaatgericht en omarmt teamtargets
 • Je bent kritisch en analytisch en ziet kansen en durft deze ook te benoemen.
 • Je denkt en handelt resultaatgericht en proactief. Tevens ben je communicatief sterk.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en weet ook in de Engelse taal goed te communiceren
 • Bent beschikbaar voor 32 - 40 uur per week.

 

Wat bieden wij?

Je krijgt de uitdagende kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererende organisatie en een van de leukste werkgevers van Nederland. Samen met je collega’s vorm je een world class team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Schouten & Nelissen University of Applied Sciences (SUAS) wil graag samen groeien en elke dag meer mensen sterker maken! Wij zorgen ervoor dat je alles kennis krijgt, die jij nodig hebt om onze klant verder te laten ontwikkelen. Een mooi inwerkprogramma en het volgen van opleidingen staat daar tegen over.
 

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Opleidingsadviseur bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

 

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.