Opleidingsmanager - Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

 

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO / WO

Het label SUAS van Schouten & Nelissen is per direct op zoek naar een ondernemende en

communicatief sterke Opleidingsmanager!
 

Schouten & Nelissen University of Applied Sciences (SUAS) wil groeien! Wij willen elke dag meer mensen sterker maken. Krijg jij energie van deze ambitieuze missie en wil je hieraan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 

Wat ga je doen?

Als Opleidingsmanager ben je verantwoordelijk voor ons opleidingsaanbod geaccrediteerde programma’s waar soft skill trainingen onderdeel van uitmaken. Jij zorgt ervoor dat dit opleidingsaanbod van hoge kwaliteit, actueel, aantrekkelijk én winstgevend is.


Je kent de ontwikkelingen in de markt en vertaalt die in concrete opleidingsprogramma’s. Je bent verantwoordelijk voor het behouden en behalen van accreditaties en certificeringen en bewaakt de kwaliteitscycli. Netwerken is een van je dagelijkse bezigheden. Jij weet altijd de juiste mensen te spreken, van het werkveld tot de wetenschap en van de onderwijsorganen tot inhoudsdeskundigen. 


Uiteraard doe je dit niet alleen. Je bent onderdeel van het ontwikkelteam van SUAS en werkt veel samen met onze internationale business partners.

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?

Opleidingen en onderwijsprogramma’s: je houdt ervan. Je weet bovendien alles van accreditaties en certificeringen. Projectmatig werken is jouw tweede natuur. Je vindt een goede werkstructuur een belangrijk handvat, maar durft af te wijken zodra je commerciële kansen ziet. Je kunt goed project- en planmatig werken.

Je hebt een HBO Master Onderwijskunde en/of een afgeronde HBO- of WO-opleiding en minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie in een commerciële onderwijs- of opleidingsetting. Nederlands en Engels beheers je beide heel erg goed. Je bent beschikbaar voor 32 - 40 uur per week.

Wat bieden wij?

Je krijgt de uitdagende kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererende organisatie en een van de leukste werkgevers van Nederland. Samen met je collega’s vorm je een world class team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Schouten & Nelissen University of Applied Sciences wil graag samen groeien en elke dag meer mensen sterker maken!

Enthousiast?

Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie Opleidingsmanager? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schouten & Nelissen heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Mariette Schram (Recruiter) 06 51526720 van SOMEONE.

 

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.