Proces Improvement Specialist - Archipel Academy

Archipel Academy is met nominaties zoals de FD Gazelle en Blue Tulip een van snelst groeiende én innovatieve bedrijven van Nederland. Enkele jaren geleden stelden we onszelf de vraag: kan leren binnen organisaties niet overzichtelijker, goedkoper en impactvoller? We hebben inmiddels bewezen van wel. Organisaties zoals Heineken, Philips, VodafoneZiggo en Enexis leren via één centraal Learning Experience Platform (LXP) dat medewerkers middels hoogwaardige scans, slimme algoritmes en persoonlijk leeradvies helpt bij het zetten van de volgende stap.

Altijd op de manier die past bij het leerdoel én de individuele leerstijl. Kwaliteit gegarandeerd, want Archipel Academy werkt met de beste opleiders van Nederland. Het proces van organiseren tot factureren nemen we volledig uit handen. Zo kan de organisatie zich richten op zijn core business.

Eén ding is zeker. Archipel Academy doet meer met minder. Waar medewerkers van een gemiddelde organisatie van hun opleidingsbudget slechts twee workshops kunnen volgen, leren klanten van Archipel Academy voor dit bedrag onbeperkt. Dat is hoe we organisaties laten groeien zonder grenzen.

Zaltbommel, Nederland 40 uur HBO

Voor Archipel Academy zijn wij op zoek naar een Proces Improvement Specialist!

 

Wat ga je doen?
Jij gaat op zoek naar de meeste efficiënte wijze om processen in te richten. Met je analytische en data gedreven kijk daag je de organisatie processen platter en overzichtelijker te krijgen. Je werkt plannen uit en creëert draagvlak voor de oplossing. Je bent in staat om te prioriteren tussen aanpassen van het proces en automatiseren. Je gaat voor maximaal resultaat met de beschikbare resources.

 

Taken:

 • Je verbetert bestaande processen en zet nieuwe processen op door de totale organisatie;
 • Je haalt verbeterpotentieel op vanuit alle lagen in de organisatie;
 • Je demonstreert de toegevoegde waarde van een gestandaardiseerde verbeterstructuur;
 • Je maakt gerealiseerde verbeteringen zichtbaar voor de organisatie.

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding richting Bedrijfskunde;
 • Strategic Management of een vergelijkbare opleiding en 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met proces verbetering bij voorkeur in administratieve hoek en pre is in ons werkveld;
 • Je hebt ervaring met aansturen van projecten;
 • Je hebt ervaring met LEAN technieken zoals VSM (Value stream mapping), Kaizen, RCA;
 • Je sociale skills zijn uitstekend; je bent mensgericht, empathisch en maakt makkelijk contact. Je bent een verbinder door samen te werken;
 • Pré: je bent in het bezit van een opleiding minimaal Lean Yellow.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij de grootste opleidingsintermediair van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus wel goed! Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt – als de situatie het weer toelaat – daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamp.

Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, smartphone, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling). Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café. De omvang van het dienstverband is 32-40 uur per week.

 

Enthousiast?

Krijg jij energie van deze vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jou C.V. en motivatie te sturen naar recruitment@someone.nl 

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Karin van den Heuvel (recruiter) via 06-25050361 

 

Hopelijk tot snel! 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.