Program Advisor - Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

 

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO

De business unit Competence, verantwoordelijk voor onze internationale geaccrediteerde trainingsprogramma's, is op zoek naar een enthousiaste: Program Advisor!

 

Over Competence

Competence is een van de snelst groeiende labels van Schouten & Nelissen. Wij leveren de beste internationaal geaccrediteerde trainingsprogramma's in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Denemarken en Zweden. Wij zijn een trotse licentiepartner van Co-Active Training Institute (CTI) en CRR Global.

Bij Competence geloven we dat wanneer professionele ontwikkeling en persoonlijke groei hand in hand gaan, mensen, teams en organisaties sterker worden. Diezelfde overtuiging leidt tot een persoonlijke benadering: warm, betrokken en toegewijd. Onze gepassioneerde teams streven naar de best mogelijke kwaliteit en service.

 

Wat verwachten wij van jou?

Als Programma Adviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van inhoudelijk advies aan klanten over onze opleidingsproducten. Je stemt de leerwensen en -behoeften van de klanten op elkaar af om een passende leeroplossing te adviseren.

Je bent in staat om op een professionele manier contact te leggen met potentiële en bestaande klanten, waarbij het contact bestaat uit email, Microsoft Teams, ZOOM en telefoongesprekken. Je vindt het leuk om een relatie op te bouwen met de klanten. Je straalt wanneer je een prettig gesprek hebt gehad dat leidt tot een aanmelding.

Vaak ben jij voor de klant de eerste persoon die ze spreken binnen Competence. Daarom straal je professionaliteit, zorgvuldigheid en interesse uit, zodat de klant zich prettig voelt bij onze organisatie.

Wat zijn jouw taken?

 • Je promoot onze trainingen bij potentiële deelnemers, warme leads en terugkerende klanten.
 • Je geeft onze deelnemers inhoudelijke adviezen passend bij hun leerbehoefte en houdt daarbij de commerciële doelstellingen van Competence voor ogen.
 • Je denkt mee en houdt je oren en ogen open als het gaat om marktontwikkelingen en trends om zo de verkoop en producten van Competence te helpen ontwikkelen.
 • Je verwerkt de gegevens van de klant en hun registratie in ons informatiesysteem (Microsoft Navision).
 • Je ondersteunt ons team tijdens voorlichtingsevenementen en webinars.

 

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om contact te maken met onze klanten en deelnemers, en kunt je goed inleven in anderen en bent een goede luisteraar. Vanzelfsprekend heb je interesse in het ontwikkelen van mensen. Je bent nieuwsgierig en weet met krachtige vragen de leerbehoefte van een persoon te verkennen en deze te matchen met ons portfolio.

Je bent klantgericht, gemotiveerd, proactief, zelfsturend en commercieel. Je gaat graag op zoek naar kansen en bent flexibel ten aanzien van werkzaamheden en veranderingen. Tot slot ben je een teamplayer, maar kan je ook heel goed zelfstandig werken zonder het doel uit het oog te verliezen.

Relevante kwalificaties

 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een commerciële functie, als coach of in learning & development.
 • Je kent de d' en t's in het Nederlands en Engels is zo'n beetje jouw tweede taal. Een van de interviews zal in het Engels zijn, het andere in het Nederlands.
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

 

Voorkeur kwalificaties

 • Werkervaring in een internationale salesomgeving.
 • Kennis van Coaching en de Learning & Development industrie.
 • Ervaring met het verkopen van trainingsproducten.
 • Additionele Europese talen zijn een voordeel.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid in een dynamische, informele en creatieve organisatie. Samen met je collega's vorm je een team van wereldklasse. Wij bieden een uitstekende beloning en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Daarnaast word je ondersteund met professionele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Geïnteresseerd?

Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie, dan zijn wij op zoek naar jou! Competence heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl

Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Mariette Schram (Recruiter) via 06-51526720 van SOMEONE.

 

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.