Resource Planner - Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

 

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur MBO / HBO

Het label SUAS van Schouten & Nelissen is op zoek naar een gemotiveerde Resource Planner!

 

Wat ga je doen?

Als Resource Planner bij Schouten & Nelissen University of Applied Sciences (SUAS) ga jij de uitdaging aan om de juiste trainers in te zetten op onze trainingen en opleidingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het vastleggen en het maken van afspraken met een voor de training geschikte trainingslocatie. Je inventariseert beschikbaarheid en puzzelt met de planning. Jij bent de spin in het web en de primaire contactpersoon voor alle vragen, feedback en klachten.

Over de planning ben je dagelijks in contact met trainers en locaties en je weet de gemaakte afspraken nauwkeurig te verwerken in onze systemen. Je denkt daarbij ook mee over verbeteringen op de afdeling. Schouten & Nelissen opereert niet alleen in Nederland, vandaar dat je tevens verantwoordelijk zal zijn voor de internationale planningen van de organisatie.

Je werkt nauw samen met de commercieel planner. Jullie overleggen over het bestaande aanbod van de uitvoeringen en over het plannen en/of annuleren van deze uitvoeringen. Wil je sparren? Je collega Resource Planners en de Teamlead Planning denken graag met je mee. Daarnaast stem je af met collega’s van andere afdelingen zoals: Verkoop & Voorlichting, Deelnemersadministratie en Klantenservice.

 

Wat moet je kunnen?

Jij..

  • Beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
  • Bent stressbestending en flexibel; 
  • Durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Bent proactief en communicatief sterk met een hands-on-mentaliteit;
  • Hebt affiniteit met trainingen en hebt ervaring met planningen;
  • Schrikt niet van Planningsautomatiseringssystemen en Microsoft Excel;
  • Weet hoe het zit met d’s en t’s en do’s en don’ts;
  • Bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij één van de grootste opleiders van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamp. Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling). Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café.

Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Resource Planner bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Karin van den Heuvel (Recruiter) 06 25050361 van SOMEONE.

 

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.