Salarisadministrateur - BCS

BCS heeft een duidelijke focus op het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen en het aanbieden van hoogwaardige dienstverlening op het HR- en Salarisvakgebied. Met onze softwarepakketten bieden we een geïntegreerde oplossing voor HR- en salarisadministratie. Om onze klanten goed te bedienen zijn we altijd op zoek naar een gedreven Productmanager!

's -Hertogenbosch, Nederland 32-40 uur HBO

Voor onze opdrachtgever BCS in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een praktische en enthousiaste Salarisadministrateur!

 

Over BCS:

BCS is actief als dienstverlener op het gebied van Salarisadministratie en HR. Met toegankelijke en persoonlijke service én moderne technologie voorzien zij elke organisatie, groot en klein, in elke sector van de meest passende oplossing.
Maandelijks ondersteunt BCS meer dan duizend organisaties door heel Nederland bij HR-vraagstukken en salarisverwerking. BCS heeft alle techniek, ervaring, kennis én service in huis om klanten bij elke salaris- en HR-vraag en de dagelijkse uitvoering te ondersteunen.

Dit ga je doen:

Als Salarisadministrateur adviseer je klanten zowel telefonisch, als per e-mail bij het afwikkelen van de salarisadministratie. Dit doe je voor onze klanten afkomstig uit verschillende branches met verschillende behoeftes. Je controleert de aangeleverde salarismutaties en verwerkt deze mutaties in onze software: Delta HRP en Polaris. Je werkt met verschillende cao’s, waarvan je relevante wijzigingen bijhoudt en jouw kennis actief deelt met je collega’s. Je komt te werken in een team met 18 salarisadministrateurs waarbij de adviesrol van groot belang is.

Hoe ziet je dag er uit?

Je begint de dag met een kop thee en voor je collega haal je een cappuccino. Deze week wordt bij veel bedrijven het salaris betaald en het is dus topdrukte! Het eerste telefoontje komt dan ook al snel. Jij hebt de juiste kennis paraat en hebt de eerste klant naar tevredenheid geholpen. Ook via de mail komt er een vraag binnen, dit is een lastige vraag. Gelukkig is er, zoals altijd, om 10 uur de dag start met het team. Daar kun je mooi deze vraag inbrengen. Voor je het weet is de ochtend voorbij en is het tijd om samen met collega’s te lunchen in de bedrijfskantine. Na de lunch ga je eerst aan de slag voor het project waarbij je betrokken bent. Digitalisering stopt ook nooit! De dag loopt alweer bijna ten einde. Het laatste uur volg je nog een intern seminar, daarna zet je je kopje in de vaatwasser en dan weer richting huis. Het was een dag waarin je werd uitgedaagd, nieuwe dingen hebt geleerd en anderen verder hebt geholpen.

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?
Je hebt de échte wil om te helpen en gaat daarom net wat verder dan van je wordt gevraagd. Je enthousiasme werkt aanstekelijk voor mensen om je heen. Voor jou zijn collega’s belangrijk, je doet het immers samen! Daarnaast doe je wat je zegt, afspraak is afspraak! Herken jij jezelf hierin? Dan sluit je enorm goed aan bij de cultuur van BCS.

 

Wat we van je verwachten:

  • Je bent flexibel, accuraat en integer;
  • De klant staat voor jou voorop;
  • Collega’s zijn belangrijk, je doet het immers samen;
  • Je communiceert goed en bent je bewust van de te leveren kwaliteit;
  • Je hebt natuurlijk een Praktijk Diploma Loonadministratie. Heb je die niet? Geen nood! Wij willen investeren in onze medewerkers dus helpen wij je graag om je PDL te halen;
  • Je bent 32 – 40 uur beschikbaar.

 

Wat biedt BCS:
Je mag rekenen op een mooi salaris dat is afgestemd op je kennis en ervaring. Daarnaast een aantal mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste reiskostenvergoeding, lunch op het werk, een goede pensioenregeling en natuurlijk de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van studie of training. Maar nog belangrijker: we bieden je een plezierige werkplek waar collega’s voor je klaarstaan.

Enthousiast?
Kun jij je helemaal vinden in de rol van Salarisadministrateur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. BCS heeft de werving voor deze functie uitbesteed aan SOMEONE www.someone.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Mariette Schram 0651526720 van SOMEONE.

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Doorplaatsing/overname van deze advertentie is niet toegestaan.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.