Sales Executive - Archipel Academy

Archipel Academy is met nominaties zoals de FD Gazelle en Blue Tulip een van snelst groeiende én innovatieve bedrijven van Nederland. Enkele jaren geleden stelden we onszelf de vraag: kan leren binnen organisaties niet overzichtelijker, goedkoper en impactvoller? We hebben inmiddels bewezen van wel. Organisaties zoals Heineken, Philips, VodafoneZiggo en Enexis leren via één centraal Learning Experience Platform (LXP) dat medewerkers middels hoogwaardige scans, slimme algoritmes en persoonlijk leeradvies helpt bij het zetten van de volgende stap.

Altijd op de manier die past bij het leerdoel én de individuele leerstijl. Kwaliteit gegarandeerd, want Archipel Academy werkt met de beste opleiders van Nederland. Het proces van organiseren tot factureren nemen we volledig uit handen. Zo kan de organisatie zich richten op zijn core business.

Eén ding is zeker. Archipel Academy doet meer met minder. Waar medewerkers van een gemiddelde organisatie van hun opleidingsbudget slechts twee workshops kunnen volgen, leren klanten van Archipel Academy voor dit bedrag onbeperkt. Dat is hoe we organisaties laten groeien zonder grenzen.

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO

Voor Archipel Academy zijn wij op zoek naar een Sales Executive!

 

Wat ga je doen?
Als Sales Executive bij Archipel ben jij als het ware de ambassadeur van onze organisatie. Je zorgt voor het gehele salesproces en krijgt daarbij veel vrijheden. Je weet prospects te vinden, te interesseren, aan tafel te komen en de behoefte te doorgronden. Samen met ons team vertaal je de behoefte in concrete oplossingen. Je belangrijkste gesprekspartners zijn inkopers, HR managers en directieleden. Als Sales Executive ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten.

 

Taken;

 • Je maakt veel afspraken bij jouw klanten en prospects en bent onze oren en ogen.
 • Je achterhaalt de behoefte van de klant door je te verdiepen in de markt en de doelstellingen van de klant.
 • Aan de hand van de gestelde KPI’s en targets weet je prospects om te buigen naar klanten.
 • Je legt contacten, gesprekken en correspondentie vast in Navision.
 • Je stelt jaarlijks een persoonlijk verkoopplan op.
 • Je signaleert specifieke klantbehoeften en marktontwikkelingen en weet dit om te zetten naar ideeën.
 • Je draagt zorg voor het nakomen van afspraken

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?

Wij zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau die de focus heeft op new business met kennis & affiniteit van de opleidingsbranche, Learning & Development en online leren. 

 

Karaktereigenschappen en competenties;

 • Enthousiast
 • Probleemoplossend
 • Stressbestendig
 • Makkelijk contact maken
 • Adviseren
 • Teamplayer die ook prima zelfstandig kan werken

 

Wat bieden wij? 

Je komt te werken bij de grootste opleidingsintermediair van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus wel goed! Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt – als de situatie het weer toelaat – daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamp.

Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, smartphone, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling).

Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café.

De omvang van het dienstverband is 32-40 uur per week.

 

Enthousiast?

Krijg jij energie van deze vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jou C.V. en motivatie te sturen naar recruitment@someone.nl  

 Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

 

Hopelijk tot snel! 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.