Sales Manager - SUAS

SUAS is het opleidingsinstituut van Schouten & Nelissen. SUAS gelooft in de kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Met power skills - een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis – helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven. Hiervoor heeft SUAS de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters.

 

Zaltbommel, Nederland 36-40 uur HBO / WO

SUAS is per direct op zoek naar een enthousiaste Sales Manager! 

 

Wat ga je doen?
Als Salesmanager geef je inspirerend leiding aan het commerciële team, bestaande uit het team Verkoop & Voorlichting, 1 accountmanager en de binnendienst. Je maakt deel uit van het Management team en rapporteert aan de Managing Director. 

Het is jouw opdracht om samen met de marketingmanager en de teamlead Verkoop & Voorlichting de commerciële activiteiten (de sales focus ligt op Nederland) verder te ontwikkelen. Dat doe je door jouw visie te vertalen naar een business development strategie en door het Sales Team naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast trek je de key accounts geruisloos naar je toe. Acquisitie van nieuwe klanten maakt een stevig onderdeel uit van deze rol. Het signaleren van verkoopkansen, trends en ontwikkelingen binnen de markt is je 2e natuur.

Je bent eigenaar van het hele salesproces en krijgt daarbij veel vrijheid. Daarnaast bouw en onderhoud je een relatienetwerk. Je belangrijkste gesprekpartners zijn voornamelijk inkopers, HR-managers en directieleden. Kortom je bent een echte ondernemer binnen ons bruisende bedrijf.

 

Wat breng je mee? 

Jij denkt in kansen en handelt hiernaar. Uiteraard heb je ervaring met acquisitie en relatiebeheer in een internationale context. “Verkoop” is je lust en je leven en je hebt je dagelijkse portie commercie nodig. Je kunt helder communiceren op directie- en HR niveau. Dit kun je ook in woord en geschrift in het Engels. Bovenal ben je een ondernemer “pur sang”, neem je initiatief en ga je voor resultaat!

Je werk- en denk niveau is HBO+ en je hebt minimaal 3 -5 jaar commerciële werkervaring. Daarnaast stimuleert het je om te werken met commerciële doelen. Je bent beschikbaar tussen de 36-40 uur. 

 

Wat bieden wij?

Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

 

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen organiseert voor haar medewerkers.

 

Je hebt recht op genoeg vakantiedagen, zodat je ook privé kunt genieten. Ook is er een reiskostenregeling, een pensioenregeling en een collectief voor de zorgverzekering. Kom jij onze mooie organisatie versterken?
 

Enthousiast?

Word je blij van bovenstaande en kun jij je helemaal vinden in de functie van Sales Manager bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Schouten & Nelissen heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te mailen naar: info@someone.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot  via 06- 51 83 04 95 of Karin van den Heuvel 06-25 05 03 61 recruiters van SOMEONE.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.