• Heb je een vraag? +31 20 47 52 117
Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Someone
Wij zijn Someone, de grootste vacaturebank voor online functies

We are Someone

Someone kent de online markt van binnen en buiten. Al sinds 2007 zijn wij als recruitmentbureau succesvol actief binnen deze dynamische wereld. Dit is ook nodig om jou te helpen aan die mooie droombaan. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij jouw droom waarmaken. Someone biedt vaste functies en interim opdrachten.

Profiteer van ons netwerk
Someone heeft een nauwe samenwerking met Schouten & Nelissen, wereldwijd dé strategisch partner in talentontwikkeling voor individu, team en organisatie op het gebied van opleidingen, coaching en organisatieontwikkeling. Dit betekent een groot netwerk en volop ontwikkelmogelijkheden voor jou als kandidaat.

We ontmoeten je graag
Wij geloven in het persoonlijke contact. Matchen? Dat doen we door onze kandidaten en klanten goed te leren kennen in face-to-face gesprekken. Alleen dan kunnen we optimaal adviseren en verbinden.

We helpen je graag verder de volgende stap van jouw carrière.

Benieuwd hoe? Neem contact met ons op, solliciteer op een vacature of schrijf je in.

Vacatures      Inschrijven

Someone social

Twitter

Instagram

Keep in touch

Someone en derde partijen gebruiken functionele, analytische en tracking cookies of vergelijkbare technieken, ook van derde partijen, om je relevante (vacature)advertenties te tonen (ook buiten het someone.nl-domein), om je een optimale ervaring te bieden en om de service van Someone en derden te analyseren en te verbeteren. Onze partners op het gebied advertenties, analytics en sociale media hebben toegang tot je gebruik van onze site. Zie onze cookie statement voor meer informatie. Door op Accepteren te klikken, stem je hiermee in.