Alle Schouten & Nelissen websites
Wij zijn Someone

Jouw one-stop shop voor alles wat met HR te maken heeft

Wij bieden HR-advies, ondersteuning en oplossingen om talent aan te trekken én vast te houden, ziekteverzuim te verlagen en de betrokkenheid van je medewerkers te vergroten.

We zijn je sparringpartner, vraagbaak én extra paar handen
Someone helpt je!
Someone helpt je!

We zijn je sparringpartner, vraagbaak én extra paar handen

Ook in jouw organisatie maken mensen het verschil. Met veel energie, plezier en expertise adviseren we je hoe jouw HR-beleid kan bijdragen aan je bedrijfsdoelen. Wij helpen jou je medewerkers beter te managen, faciliteren en te motiveren.  En het personeelsbeleid zo te organiseren dat de bedrijfsdoelen behaald worden.

Met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van HR kennen we de markt door en door én spreken we jouw taal. Wij weten wat jouw organisatie nodig heeft.

Neem contact op
Partners

Onze partners

Schouten Global

Schouten Global

Your partner on the human side of change

Being “world-class” is no longer enough; it’s now simply the minimum required to play in today’s market. Schouten Global stands alone in its ability to fuse broad strategic development resources with the expertise of over 700 professional trainers and coaches located around the globe.

Snijders Advocaten

Snijders Advocaten

Specialisatie is wat een advocaat de beste in zijn vak maakt!

Wij geloven niet in advocaten die alle branches & rechtsgebieden kennen. Wij zijn een snel groeiend kantoor, werkzaam voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Van beursgenoteerd tot (groot-) MKB, van Gemeente tot woningbouwcorporatie. Van aandeelhoudersgeschil tot aandeelhoudersovereenkomst. Veel klanten kiezen voor ons kantoor, in plaats van de dure kantoren op de Zuidas, vanwege onze pragmatische aanpak en betere prijsstelling.

New Heroes

New Heroes

Klassikale en online trainingen

Zoek jij vaardigheidstrainingen die echt impact maken? Je vindt ze op het leerplatform van New Heroes Academy.
Wij ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers met praktijkgerichte online én offline trainingen van hoge kwaliteit.

Competence

Competence

Word een sterkere leider, betere professional of gecertificeerde coach

Bij Competence Training Institute geven we eersteklas internationale geaccrediteerde trainingen in leiderschap, coaching en communicatie in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Denemarken en Zweden. We bieden virtuele en persoonlijke trainingen aan.

Realise

Realise

Bevlogen medewerkers succesvolle organisatie.

Realise is marktleider in actiegericht medewerkersonderzoek en actieonderzoek. We halen feedback op én versterken medewerker en organisatie.

Het resultaat? Een laag verzuim en een hoge vitaliteit en betrokkenheid. Kortom: een Happy Fit Workplace.

SUAS

SUAS

Van erkende master in bedrijfskunde tot training in leiderschap

Hoe blijf je sterk en in beweging? En relevant? Met power skills; een unieke combinatie van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden die zorgen voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Daarvoor bieden wij – SUAS – de beste trainingen, opleidingen, bachelors en masters voor individuen, teams en organisaties. Wij geloven vurig dat je met power skills meer impact hebt. In je kracht komt én blijft. Vandaag én naar de toekomst toe.

Relevance

Relevance

Specialist in leren en ontwikkelen voor organisaties

Relevance gelooft dat iedereen zich kan en mag ontwikkelen! Wij stellen mensen, teams en organisaties in staat om relevant te blijven, nu en in de toekomst.

Meer dan 40 jaar ervaring in leren en ontwikkelen

Relevance is een merk van Schouten & Nelissen. Al meer dan 40 jaar stimuleren wij mensen om zichzelf te blijven ontwikkelen. In onze dynamische wereld is het cruciaal om je aan te passen. Dat doen wij ook: Schouten & Nelissen Incompany en Schouten Global worden samen Relevance. Jouw vertrouwde partner in leren en ontwikkelen.

Het Nederlandse bedrijf Schouten & Nelissen werd in 1980 opgericht door Jan Schouten. In een tijd waarin de meeste aandacht uitging naar hard skills. Schouten & Nelissen bood een frisse blik, gericht op persoonlijk succes en effectiviteit.

Het bedrijf begon met een assertiviteitstraining in Nederland. Dit werd een groot succes en al snel hadden we de eer om wereldwijd trainingsdiensten te leveren. Nu, 40 jaar later, ondersteunt het Schouten & Nelissen merk Relevance honderden organisaties in het optimaliseren van hun prestaties, succes en welzijn, over de hele wereld.

New Dawn

New Dawn

Wij helpen je te beginnen aan een nieuwe dag

Wij helpen je te beginnen aan een nieuwe dag. Want iedereen kan wel een coach gebruiken. Als je niet lekker in je vel zit maar ook als dat wel reeds zo is en je het beste uit jezelf wilt halen. Beter en sterker worden. Ontdekken wie je bent en waar je echt goed in bent. Zodat je weer met een frisse blik kijkt naar de weg die voor je ligt. De coaches van New Dawn staan voor je klaar wanneer jij dat wilt.

THEMA

THEMA

Voor iedereen die regie wil nemen over zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling

Uitgeverij THEMA is er voor iedereen die regie wil nemen over zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij denken dat onze lezers zelf stappen kunnen zetten om hun leven en loopbaan de best mogelijke richting op te sturen. En daar helpen we graag bij. Wil je iets verbeteren of veranderen aan jezelf, of aan je functioneren op het werk, in je team of juist daarbuiten? Een boek, spel of waaier kan je net dat steuntje in de rug geven wat je dan nodig hebt. Of misschien ben je op zoek naar verdieping: een echt goed handboek om met nog meer vertrouwen jouw (toekomstige) werk te doen? Met onze uitgaven kun jij jezelf én de organisatie waar je werkt versterken.

Ixly

Ixly

Assessment Platform: Smart Science. Happy People

De beste mensen selecteren, ontwikkelen én behouden voor je organisatie. Met het slimme assessment platform van Ixly. Science-based en data-driven.

Wij zijn de juiste keuze

Snel werken richting een oplossing?

Klaar om jouw HR-beleid goed neer te zetten? Wil je af van dat maandelijkse gedoe rondom personeelsadministratie of gewoon even sparren met een HR-adviseur? Dan is Someone de juiste keuze. Wij ontzorgen, ondersteunen en adviseren. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Met Someone heb je meer tijd voor je strategie, winst en doelen.

Neem contact op
Snel werken richting een oplossing?
Wij zijn de juiste keuze