Wij zijn Someone

Jouw one-stop shop voor alles wat met HR te maken heeft

Wij bieden HR-advies, ondersteuning en oplossingen om talent aan te trekken én vast te houden, ziekteverzuim te verlagen en de betrokkenheid van je medewerkers te vergroten.

We zijn je sparringpartner, vraagbaak én extra paar handen
Someone helpt je!
Someone helpt je!

We zijn je sparringpartner, vraagbaak én extra paar handen

Ook in jouw organisatie maken mensen het verschil. Met veel energie, plezier en expertise adviseren we je hoe jouw HR-beleid kan bijdragen aan je bedrijfsdoelen. Wij vinden die perfecte aanwinst voor je, weten welke trainingen je medewerkers motiveren, nemen je administratie uit handen of zorgen dat je de juiste wegen bewandelt als een werknemer toch niet bij jouw organisatie past.

Met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van HR kennen we de markt door en door én spreken we jouw taal. Wij weten wat jouw organisatie nodig heeft.

Neem contact op
Ons team

Het team van Someone

Menno Renes
Menno Renes Algemeen Directeur

06-41 20 86 66

Menno denkt en werkt graag mee met klanten op strategisch vlak. En vertaalt dat vervolgens snel naar concrete acties, zodat er beweging en energie komt op de vraagstukken van de klant. Hij heeft een brede ervaring en achtergrond (c-level) in verschillende branches en neemt die ervaring mee, zodat de essentie in samenwerking met de klant snel kan worden aangeraakt.

Menno Renes
Natalina Pennacchioni
Natalina Pennacchioni HR Directeur / HR Businesspartner

06-51 85 14 95

Natalina heeft veel diverse ervaring op het brede HR vlak, met een bewezen en gedegen trackrecord op alle HR onderdelen (strategisch, managementrollen, procesmatig, HR coaching).

Natalina Pennacchioni
Vanessa Groot
Vanessa Groot HR Consultant/Sr. Recruiter

06-51 83 04 95

Vanessa is een professional met veel ervaring als denker & doener op het gebied van HR, Coaching en Verzuim. Concreet, resultaatgericht en integer.

Vanessa Groot
Kim Hemmer
Kim Hemmer Allround HR Officer

Kim is onze Allround HR Officer inzetbaar voor alle in- door- en uitstroom processen, HR analytics, inrichting en proces van HR systemen.

Kim Hemmer
Op zoek naar nieuwe collega’s? Someone helpt!

Ons doel? Om voor jou als een opdrachtgever een duurzame match te vinden. Wat we qua recruitment op welke manier inzetten, bepalen we samen met jou als opdrachtgever.

Bekijk vacatures
Partners

Onze partners

Schouten Global

Schouten Global

Your partner on the human side of change

Being “world-class” is no longer enough; it’s now simply the minimum required to play in today’s market. Schouten Global stands alone in its ability to fuse broad strategic development resources with the expertise of over 700 professional trainers and coaches located around the globe.

Snijders Advocaten

Snijders Advocaten

Specialisatie is wat een advocaat de beste in zijn vak maakt!

Wij geloven niet in advocaten die alle branches & rechtsgebieden kennen. Wij zijn een snel groeiend kantoor, werkzaam voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Van beursgenoteerd tot (groot-) MKB, van Gemeente tot woningbouwcorporatie. Van aandeelhoudersgeschil tot aandeelhoudersovereenkomst. Veel klanten kiezen voor ons kantoor, in plaats van de dure kantoren op de Zuidas, vanwege onze pragmatische aanpak en betere prijsstelling.

New Heroes

New Heroes

Online, klassikale en incompany trainingen & coaching

Onze missie is vaardigheidstrainingen bereikbaar te maken voor iedereen, waar ook ter wereld. Dat doen we online, blended (een combinatie van online en klassikaal leren, het beste van twee werelden) en met coaching.

Competence

Competence

First-rate international accredited training programs

We are Competence, and we deliver first-rate international accredited training programs in the Netherlands, Belgium, Luxemburg, Germany, Switzerland, Austria, Norway, Denmark and Sweden. We offer virtual and in-person courses. Competence is proud to be a partner of the Co-Active Training Institute (CTI) and CRR Global, creator of Relationship Systems Intelligence.

Realise

Realise

Realise your potential

Wij zijn Realise. Het realiseren van individueel en organisatie potentieel is onze missie.
Met actiegericht onderzoek en activatieprogramma’s creëren we betrokken, bevlogen medewerkers, die eigen regie durven en willen nemen over hun vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

SUAS

SUAS

Leren kun je overal, sterker wordt je bij ons

De Beste Opleider van Nederland 2020! Wij zijn er voor ambitieuze professionals en organisaties die in beweging en relevant willen blijven. Dit doen wij door de beste opleidingen, trainingen en coaching voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei aan te bieden.

Wij zijn de juiste keuze

Snel werken richting een oplossing?

Klaar om jouw HR-beleid goed neer te zetten? Wil je af van dat maandelijkse gedoe rondom personeelsadministratie of gewoon even sparren met een HR-adviseur? Dan is Someone de juiste keuze. Wij ontzorgen, ondersteunen en adviseren. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Met Someone heb je meer tijd voor je strategie, winst en doelen.

Neem contact op
Snel werken richting een oplossing?
Wij zijn de juiste keuze