• Heb je een vraag? +31 20 47 52 117
Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Someone
Samenwerkingen en partners van Someone

Partners

Someone werkt samen met verschillende partners om onze kandidaten te kunnen blijven voorzien in vaste functies en tijdelijke opdrachten. Hieronder lees je meer informatie over deze samenwerkingen.

New Heroes

New Heroes

Wil jij jezelf versterken? Een onuitwisbare indruk achterlaten bij een nieuwe werkgever of juist sterker in je schoenen komen te staan in je huidige baan? We helpen je graag een handje!

Someone werkt vrijblijvend samen met New Heroes, een platform om je soft skills bij te schaven en waar je onbeperkt gebruik kan maken van online trainingen, voor een vaste lage prijs per maand.

Lees verder

 

Freelancefirm

FreelancefirmFreelancefirm is een netwerkorganisatie van freelance en interim online experts. Wij ondersteunen jouw organisatie met specialistische kennis en kunde.

Lees verder

Between

Between

Someone is preferred partner voor de invulling van de tijdelijke opdrachten op het gebied van Online Marketing en Communicatie. Between is in 2000 opgericht en heeft ruim ervaring in het vinden en contracteren van tijdelijk personeel. Veel energie wordt geïnvesteerd in relatiebeheer, waarmee inzicht wordt verkregen in de werkcultuur, kennis, kunde en lopende ontwikkelingen bij de opdrachtgevers. Between is gespecialiseerd in resourcing van professionals voor grote opdrachtgevers op de volgende gebieden: Engineering, Finance, HR, ICT, Interim management, Legal en Support. Wij gaan altijd voor de juiste kandidaat tegen competitieve tarieven ongeacht waar de kandidaat vandaan komt.

 

HeadFirst

HeadFirst

Someone is selected partner voor de invulling van de tijdelijke opdrachten op het gebied van Online Marketing en Communicatie. HeadFirst biedt je toegang tot ruim 50 aansprekende Opdrachtgevers. Je registreren in HeadFirst Select doe je gratis en snel. Binnen vijf minuten kun je je al aanbieden voor openstaande opdrachten. HeadFirst Select is de eerste – en grootste – online marktplek voor tijdelijke capaciteit, waar vraag en aanbod dichterbij elkaar komen dan ooit. Hier kun je rechtstreeks gevonden worden door Opdrachtgevers én onze Recruiters. Transparant en zonder extra schakels. Zo houden we de kosten laag.

 

Manpower TAPFIN (MSP)

Manpower TAPFIN (MSP)

In veel organisaties is de inhuur van flexibel personeel (uitzendkrachten, interim professionals, ZZP-ers, maar ook Statement of Work) verspreid over verschillende managers die elk een relatie hebben met hun eigen flexleveranciers. Met als gevolg dat er niet op één plek een overzicht is van de afspraken, kosten, kwaliteitsniveau van alle externe inhuur. Someone werkt samen met TAPFIN, wereldmarktleider op gebied van MSP, voor o.a. KLM als het gaat om de invulling van online professionals. Samen organiseren en optimaliseren wij het volledige inhuurproces en nemen indien gewenst het volledige contractmanagement over. Dit leidt tot volledig transparantie, compliancy en kostenbesparingen.

Someone social

Twitter

Instagram

Keep in touch

Someone en derde partijen gebruiken functionele, analytische en tracking cookies of vergelijkbare technieken, ook van derde partijen, om je relevante (vacature)advertenties te tonen (ook buiten het someone.nl-domein), om je een optimale ervaring te bieden en om de service van Someone en derden te analyseren en te verbeteren. Onze partners op het gebied advertenties, analytics en sociale media hebben toegang tot je gebruik van onze site. Zie onze cookie statement voor meer informatie. Door op Accepteren te klikken, stem je hiermee in.