Alle Schouten & Nelissen websites
Referenties

Wat anderen zeggen

Wij zijn trots op en blij met de mooie resultaten die we samen met onze klanten behalen. En gelukkig zijn zij ook blij met ons.

Coen Verberk – Directeur
Coen Verberk – Directeur More Optimal

Sinds kort werkt More Optimal tot volle tevredenheid samen met Someone. Ze geven HR advies en denken mee met de ondernemer vanuit een visie die bij de organisatie past. Ze zijn in staat om daarbij de essentie van zaken goed naar boven te halen en uiteindelijk ook praktisch uit te voeren. Wij zijn enorm blij met de ondersteuning die wij vanuit Someone krijgen.

Joep Eijkens – CEO
Joep Eijkens – CEO BCS HR Software

De afgelopen jaren waren er verschillende organisatorische veranderingen binnen BCS. Er ontstond hierdoor behoefte om de HR-afdeling verder op te zetten en om HR-projecten op de rails te krijgen en te houden. Aangezien we hier op dat moment zelf geen menskracht voor hadden, hebben we Someone gevraagd om ons hierbij te helpen. Someone heeft HR-adviseur Mariëtte Schram bij BCS HR Software ingezet en dit beviel heel goed. Alle HR-gerelateerde zaken kwamen op haar bordje te liggen en zij nam de juiste expertise en skills mee om ons hierbij te ondersteunen.

Ik kan Someone zeker aanbevelen. Als extern HR-partner begrepen zij goed waar wij naar op zoek waren en konden zij ons snel voorzien van de juiste HR-adviseur.

Pieter van der Wal
Pieter van der Wal Van der Wal Makelaars o.g. Zaltbommel

Ook als kleinere organisatie hebben wij behoefte aan een sparringpartner op HR-vlak en hierin hebben wij Someone gevonden. Ze geven ons, al meer dan 50 jaar bestaande, makelaarskantoor praktisch, actueel en helder HR advies. Someone ontzorgt ons hier volledig in zodat wij ons helemaal op ons eigen vak kunnen storten!

Mark Roffelsen – Algemeen Directeur
Mark Roffelsen – Algemeen Directeur Praxis Apeldoorn

De samenwerking met Someone heb ik als heel prettig ervaren. Ik en mijn managers voelden ons echt ondersteund. Bij een vraag gaf Vanessa ons duidelijkheid en richting en onze onzekerheid of we bij een bepaalde oplossingsrichting wel op de goede weg waren nam ze bij ons weg. Someone is een aanrader als je je HRM organisatie en -systemen wil laten doorlichten en weer op het goede spoor wil laten zetten.

Danny Snijders – CEO
Danny Snijders – CEO Snijders Advocaten

Als je op zoek bent naar een HR Partner voor je organisatie, is Someone een betrouwbare keuze. Wij hebben regelmatig opdrachten waarin we gezamenlijk tot volle tevredenheid bij onze klanten werken. Echt een aanrader dus!