• Heb je een vraag? +31 20 47 52 117
Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Someone
Someone, for Online professionals
Wij hebben de leukste vacatures voor

Online marketing

E-commerce

Search & Display

Content & redactie

Social Media

CRM, data & E-mail

Webdesign

Development

Online Project Management

Digital Strategy

Communicatie & PR

Marketing

Sales

HR adviseurs

Office managers

Recruiters


Zoek naar kandidaten

Op zoek naar Online Professionals?

Someone helpt je bij het bereiken, werven en selecteren van de beste en meest geschikte online professionals. Wij zijn hét recruitmentbureau met vakkennis en een uitgebreid netwerk op het gebied van online. We helpen je aan je droomkandidaat binnen o.a. de volgende vakgebieden:

 • Online Marketing
 • E-commerce
 • Digital Strategy
 • Project Management
 • Content & Redactie
 • Marketing
 • Webdevelopment & Webdesign
 • Sales
 • Social Media
 • Communicatie & PR
 • Search & Display

Kunnen we je helpen?

+31 418 683 434

Whatsapp +31 6 20 12 38 45
Kom meer te weten over Someone
Testimonials
Michiel van Riemsdijk, Directeur @ Yourzine

‘Someone helpt Yourzine al jaren aan de juiste online professionals. Zij weten altijd een professional te vinden die goed in het team past. Someone heeft ons aan tijdelijk personeel geholpen, maar ook aan vaste medewerkers met een online specialisme. Zij hebben ons geholpen aan campagne managers, email marketeers maar ook digital sales mensen. Someone is het bureau in Nederland als het gaat om het werven van online professionals; zij spreken de taal van Online. De consultants hebben ervaring en vakgerichte kennis over online vraagstukken waardoor ze de taal van de opdrachtgever spreken.'

Matthijs de Noord, Digital Consultant @ GAMMA-KARWEI

‘In het verleden was ik als freelancer werkzaam voor Someone. Hierdoor weet ik als geen ander hun werkwijze. Deze is snel, direct en informeel. Wanneer gewenst neemt Someone de lead bij een gezamenlijke kickoff voor een groot project. Dit om professionals bv senior webredacteuren snel up to speed te krijgen met onze schrijfwijze. Dat scheelt zeeën van tijd. Momenteel werken we intensief samen met Someone aan optimalisatie van onze website en content, waarbij ik Someone ervaar als een sparringpartner voor de beste professionals en flexibel in het organiseren van de juiste capaciteit.'

Ingrid vermeulen, People Manager @ Searchresult
'Someone is specialist in het online vakgebied als het gaat om recruitment. Wij zetten Someone in voor zowel interim opdrachten als recruitment voor vaste functies. De begeleiding van Someone is persoonlijk, proactief en servicegericht. Met het nieuwe platform van Someone generen veel traffic op onze eigen vacaturepagina’s. Dat maakt Someone als recruitmentbureau soms overbodig, maar dat is wel voordeliger voor ons en mooi te zien dat de combinatie ook kan bestaan. Someone blijft ons verrassen met de talenten die zij ons aanreiken, wij hebben al veel online professionals mogen inlijven binnen onze organisatie.'
Pakketten
Zoek je een online professional? Start met het onder de aandacht brengen van je vacature binnen de juiste doelgroep. Plaats de vacature op Someone.nl. Kies een pakket dat aansluit bij jouw behoefte.
Recruitment
Heb je haast of is een kandidaat erg moeilijk te vinden? Dan helpen we je ook. Met Someone Search Support of Recruitment, zorgen wij dat je de juiste online specialist ontmoet.
Someone
Someone kent de online markt van binnen en buiten. Al sinds 2007 zijn wij actief en succesvol binnen deze dynamische wereld. Dit is ook nodig om jou te helpen aan de professionals voor jouw online dreamteam.

Someone social

Twitter

Instagram

Keep in touch

Someone en derde partijen gebruiken functionele, analytische en tracking cookies of vergelijkbare technieken, ook van derde partijen, om je relevante (vacature)advertenties te tonen (ook buiten het someone.nl-domein), om je een optimale ervaring te bieden en om de service van Someone en derden te analyseren en te verbeteren. Onze partners op het gebied advertenties, analytics en sociale media hebben toegang tot je gebruik van onze site. Zie onze cookie statement voor meer informatie. Door op Accepteren te klikken, stem je hiermee in.