Coördinator Resources - SUAS

SUAS is het opleidingsinstituut van Schouten & Nelissen. SUAS gelooft in de kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Met power skills - een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis – helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven. Hiervoor heeft SUAS de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters.

 

Zaltbommel, Nederland 24-28 of 32-40 uur HBO

SUAS is op zoek naar een gemotiveerde Coördinator Resources!

 

Wat ga je doen?

Als Coördinator Resources bij de afdeling Planning van Schouten & Nelissen University of Applied Sciences (SUAS) ga je de uitdaging aan om de best passende trainers en docenten in te zetten op de planning van onze trainingen en opleidingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het boeken van locaties en heb je als Coördinator Resources  dagelijks contact met trainers/docenten en met werknemers van hotels/conferentieoorden.

Je inventariseert de beschikbaarheid en puzzelt met de planning. Bij calamiteiten zorg jij ervoor dat er vervangende trainers of locaties worden geregeld, je legt afspraken vast in onze systemen, monitort de kwaliteit o.b.v. evaluaties en bespreekt deze met de trainingslocaties. Schouten & Nelissen opereert niet alleen in Nederland, vandaar dat je tevens verantwoordelijk zal zijn voor de internationale planningen van de organisatie.

Je werkt nauw samen met de commercieel planner, jullie overleggen over het bestaande aanbod van de trainingen en over het bij plannen en/of annuleren van trainingen. Sparren kan en mag altijd met je naaste collega’s van Planning maar ook met andere afdelingen zoals: Verkoop & Voorlichting, de trainingsadministratie en Klantenservice. 

 

Wat moet je kunnen?

Jij..

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Vindt het fijn dat geen dag hetzelfde is en kan snel schakelen; 
  • Laat initiatief en ondernemerschap zien;
  • Bent communicatief sterk en geeft je eigen grenzen aan;
  • Hebt affiniteit met het maken van roosters of planningen;
  • Bent beschikbaar voor 24- 28  uur of 32-40 uur per week.

 

Wat bieden wij?

Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

 

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen organiseert voor haar medewerkers.

 

Je hebt recht op genoeg vakantiedagen, zodat je ook privé kunt genieten. Ook is er een reiskostenregeling, een pensioenregeling en een collectief voor de zorgverzekering. Kom jij onze mooie organisatie versterken?


Enthousiast?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij je helemaal vinden in de functie Coördinator Resources bij SUAS? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

 

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.