Medewerker Operations - SUAS

SUAS is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Operations!

SUAS is het opleidingsinstituut van Schouten & Nelissen. SUAS gelooft in de kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Met power skills - een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis – helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven. Hiervoor heeft SUAS de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters.

 

Zaltbommel 24-40 uur HBO

Wil jij bijdragen aan een zorgeloze leerervaring voor onze deelnemers? Als medewerker Operations ben jij verantwoordelijk voor het complete trainingsadministratieproces, van aanmelding en facturatie tot de evaluatie. Jouw doel?
De verwachtingen van onze klanten overtreffen!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het volledige trainingsadministratieproces. Onze deelnemers en docenten stellen jou telefonisch of per mail vragen. Je schakelt daarom veel tussen verschillende werkzaamheden. Je zorgt voor een klantgerichte, tijdige en accurate afhandeling van inschrijvingen, wijzigingen, overboekingen, vragen en klachten. Ook zorg je dat de facturatie juist en tijdig plaatsvindt. Je stemt regelmatig af met je collega’s van de teams Verkoop en Voorlichting en Planning. Samen denken jullie in oplossingen en kansen om onze dienstverlening te versterken.


Wat breng je mee?

Jij..

  • Hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
  • Hebt werkervaring in een administratieve functie met veel klantcontact;
  • Vindt het leuk om naar oplossingen te zoeken, hebt een proactieve houding en een flexibele instelling;
  • Bent empathisch en behulpzaam. Het werken onder druk en hierbij de juiste prioriteiten stellen is voor jou geen probleem;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij:

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Samen met je bevlogen collega’s, ga je grootse resultaten halen. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid.
Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur, gratis sporten bij de sportschool en een lekkere lunch in ons Grand Café. 


Geïnteresseerd?
Krijg jij energie van de vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! SUAS heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE; www.someone.nl.
Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button of mail naar leukwerk@sn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Groot, Recruiter van Someone, via 06 51830495.

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.