Projectmedewerker - Realise

Realise is marktleider in actiegericht medewerkersonderzoek. We meten niet alleen, maar verbeteren ook. Met slimme scans, feedback tools en activatieprogramma’s verlagen we het verzuim en verbeteren we vitaliteit en betrokkenheid. Het resultaat? Een energieke organisatie waar medewerkers met plezier werken, ontwikkelen en presteren. Kortom: een gezondere organisatie. Een Happy Fit Workplace.

Zaltbommel, Nederland 32-40 uur HBO

Realise, het onderzoek- en organisatieadviesbureau van Schouten & Nelissen, is op zoek naar een gedrevenProjectmedewerker!

 

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker ga jij onze onderzoeks- en adviestrajecten ondersteunen. Samen met de projectcoördinator en consultant zorg je voor een excellent projectverloop. Je programmeert vragenlijsten, je nodigt deelnemers uit en zet dashboards klaar. Je werkt gelijktijdig aan verschillende projecten en hebt uiteenlopende werkzaamheden, je bent dan ook uitstekend in staat om je eigen werkzaamheden te plannen.

Een greep uit je takenpakket

 • Je zet vragenlijsten klaar
 • Je importeert en onderhoudt gegevens in ons onderzoeksysteem;
 • Je ondersteunt zowel constants als projectcoördinatoren in klantprojecten, denk hierbij aan het maken van infographics en (powerpoint) rapportages.

 

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt minimaal een (afgeronde) hbo-opleiding
 • Je hebt interesse in onderzoek, gegevensanalyse, werkbeleving, bevlogenheid en vitaliteit;
 • Je bent ICT minded. Excel kent voor jou geen geheimen, of je wilt deze geheimen graag allemaal ontdekken
 • Je hebt ervaring met standaard ICT-applicaties voor data-analyse (bij voorkeur SPSS) en datavisualisatie;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent nauwkeurig, efficiënt en resultaatgericht;
 • Je bent een echte teamspeler en houdt van afwisseling;
 • Je werkt zelfstandig en zoekt afstemming met collega’s waar nodig.

 

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Je start met ons unieke onboarding programma (Schouten Academy) als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Samen met je bevlogen collega’s ga je grootse resultaten halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een creatief, open en informeel bedrijf met leuke collega’s. Daar staat natuurlijk een prima salaris tegenover, afhankelijk van je werkervaring.

Ook prettig: een mooie werkplek, parkeren voor de deur en er is tegen een kleine vergoeding de mogelijkheid om lekkere lunch te kopen in ons Grand Café. We vinden vitale medewerkers belangrijk; je kunt gratis gebruik maken van de faciliteiten in de fitnessclub naast Schouten & Nelissen.

Thema Uitgeverij is ook een onderdeel van Schouten & Nelissen waardoor je gratis maar liefst 8 boeken per jaar mag uitzoeken. Dus ook op die manier kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een sporttoernooi, een spetterend personeelsfeest, een ijsje in de zomer, een verse smoothie met de week van het werkgeluk en stoelyoga in de week van de werkstress; zomaar enkele voorbeelden van de toffe dingen die Schouten & Nelissen regelt voor haar medewerkers.

 

Deze vacature staat open vanaf 1 juni 2023 voor een dienstverband van 32 -40 uur per week. Kom jij onze mooie organisatie versterken?

 

Enthousiast?

Krijg jij energie van de vacature Projectmedewerker en kun jij je helemaal vinden in de functie?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw motivatie en C.V. te sturen naar leukwerk@sn.nl
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Vanessa Groot 06 518 30 495 of Karin van den Heuvel 06 25050361, recruiters van Someone.

 

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.