Werkstudent HBO / WO - Relevance Learning

Relevance Learning is een label van Schouten & Nelissen. Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Relevance Learning, Competence, New Dawn, Realise, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Zaltbommel, Nederland 0-40 uur HBO / WO

Voor het label Relevance Learning van Schouten & Nelissen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige werkstudent HBO/WO!

 

Over ons:
Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

De werkzaamheden;
Wij zoeken werkstudenten die op oproepbasis ondersteunende werkzaamheden willen verrichten. De werkzaamheden zullen in overleg met de afdelingsmanager / afdelingen waar je voor gaat werken worden afgestemd. Hoewel we verwachten dat je regelmatig beschikbaar bent, kun je aangeven dat je op bepaalde dagen niet kunt werken.

 

Wat moet je kunnen?

 • Commercieel en praktisch ingesteld;

 • Nauwkeurig en analytisch sterk;

 • Zelfstandig, proactief en communicatief stevig in je schoenen;

 • Uitstekende kennis van Microsoft Office;

 • Handig met Excel;

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist;

 • Affiniteit met teksten schrijven;

 • Flexibel inzetbaar.

 

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijke financiële vergoeding;

 • CV building;

 • Leer de fijne kneepjes van zakelijke en commerciële dienstverlening;

 • De mogelijkheid online opleidingen te volgen.

 

 

Enthousiast?

Kun jij je helemaal vinden in de functie van Werkstudent HBO/WO bijRelevance Learning? Dan zijn wij op zoek naar jou! Relevance Learning heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Mariette Schram (Recruiter) 06 51526720 van SOMEONE.

 

Hopelijk to snel! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.