Werkstudent HBO / WO - Relevance Learning

Relevance Learning is een label van Schouten & Nelissen. Relevance ontwikkelt en verzorgt Incompany maatwerktrajecten voor internationale klanten. Van midden- en kleinbedrijf tot multinationals. Van beginnend leidinggevenden tot leiders van leiders. Onze focus ligt op leiderschapstrajecten en power skills en onze leerreizen zijn blended en innovatief.

Zaltbommel, Nederland 16-32 uur HBO / WO

Voor het label Relevance Learning van Schouten & Nelissen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige werkstudent HBO/WO!

 

Over ons:
Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven. Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels: Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

De werkzaamheden;
Wij zoeken voor Relevance Learning een werkstudent die vanaf mei tot tenminste oktober 2023 (eventueel met verlenging)  flexibel ondersteunende werkzaamheden kan verrichten. De werkzaamheden zullen in overleg met het teamlead worden afgestemd.

 

Wat moet je kunnen?

  • Commercieel en praktisch ingesteld;

  • Nauwkeurig en analytisch sterk;

  • Zelfstandig, proactief en communicatief stevig in je schoenen;

  • Uitstekende kennis van Microsoft Office;

  • Handig met Excel;

  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist;

 

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke financiële vergoeding;

  • CV building;

  • Ontwikkeling in een zakelijke en commerciële werkomgeving;
  • De mogelijkheid om online opleidingen te volgen.

 

 

Enthousiast?

Kun jij je helemaal vinden in de functie van Werkstudent HBO/WO bij Relevance Learning? Dan zijn wij op zoek naar jou! Relevance Learning heeft de werving & selectie uit handen gegeven aan SOMEONE www.someone.nl. Solliciteer door jouw motivatie en CV te uploaden via de solliciteer-button. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Groot 06 518 30 495 .

 

Hopelijk to snel! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.